Det er ikke et ubeskrevet blad ud i trafik, som i dag sætter sig i transportminister-stolen.

Magnus Heunicke, der er 39 år, er journalist og har tidligere været ansat i DR-trafikradioen på Sjælland.

Han bor privat i Næstved og er gift med Kvinfos direktør Nina Groos, og sammen har de to døtre.
Han kom i Folketinget for otte år siden – den 8. februar 2005. Han fik posten som trafikordfører. I 2011 blev han valgt til politiske ordfører.

Blev forbigået sidste gang
Alle havde troet, at han havde fået transportministerposten ved seneste ministerrokade – men nu er det så endelig lykkedes for ham. Pia Olsen Dyhr tror ikke helt, at han følger op på hendes politik – bl.a. i forbindelse med cabotage – så hun har allerede udtalt, at hun vil holde øje med ham.

Hos DTL (Dansk Transport og Logistik) ønsker man Magnus Heunicke tillykke med ministerposten – og her ser man frem til samarbejdet. Og der er en række store dagsordner, som DTL gerne bidrager til at få løst.

Løsning på trængsel
”Først og fremmest vil vi gerne holde dampen oppe på kampen mod cabotagekørsel og social dumping, der jo heldigvis er et af regeringens prioriterede indsatsområder. Derudover vil vi meget gerne bidrage til en forbedring af trafiksikkerheden og løsninger på trængselsproblemerne. Det vil være rart med mere kontinuitet i ministeriet. Jeg glæder mig til at tage hul på arbejdet sammen med den nye minister – og håber, at det bliver lige så konstruktivt som med den afgående minister, siger adm. direktør i DTL, Erik Østergaard.

Han peger på, at krisen og uhensigtsmæssige liberaliseringer i EU har presset mange erhverv, og også vognmandsbranchen, så der er mange store opgaver på ministerens bord fra dag ét.

”Jeg har tidligere haft et godt samarbejde med Magnus Heunicke, da han var ordfører på transportområdet – og det glæder jeg mig til at fortsætte”, siger Erik Østergaard.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk