ITD etablerer under navnet ”Danish Transport Award” en ny transportpris, der skal hædre nytænkning og entreprenørånden i dansk lastbiltransport.
 
To danske transportvirksomheder og en medarbejder i transportbranchen, der har gjort en særlig indsats i branchen, får deres pris på ITD’s gallashow i forbindelse med brancheforeningens generalforsamling i april næste år.

Prisen uddeles første gang ved gallashowet, og vinderne får udover prisen også en kontant hæder for deres positive bidrag til udviklingen af den danske vejgodstransport. Prisen skal først og fremmest hylde entreprenørånden og nytænkningen i dansk lastbiltransport.

Udnytte forretningsmuligheder
“Det handler om de gode ideer og lysten og evnen til hele tiden at se og udnytte nye forretningsmuligheder. Det er den positive livsnerve i lastbiltransporten, og det er især disse ting vi vil hylde og sætte spotlight på i Danish Transport Award, siger ITD’s adm. direktør Jacob Chr. Nielsen.
 
Der er to priser på spil i Danish Transport Award. En til de mindre vognmandsvirksomheder (under ti lastbiler) og en til de større. Derudover uddeles også en pris til ’Årets Medarbejder’ i den danske transportverden. De to vindere i virksomhedskategorierne vinder hver en præmie på 20.000 kr., mens der er 10.000 kr. til ’Årets medarbejder’.

Afsløres den 12. april
Til februar vurderer en jury alle de tilmeldte, og tre kandidater bliver nomineret til hver pris. De endelige vindere afsløres lørdag d. 12. april ved ITD’s gallashow i forbindelse med sin generalforsamling i Nyborg.
 
Alle danske transportvirksomheder kan deltage. Det er tilladt at indstille sin egen virksomhed, men man må naturligvis også meget gerne indstille en kollegas virksomhed. Tilmelding foregår via en formular på nettet, hvor man også kan læse mere om kriterierne. Fristen for indstilling er d. 21. februar 2014.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk