I denne uge er der kommet tag på det nye Volvo Truck Center i Taastrup – og rejsegildet blev traditionen tro fejret med Volvo-medarbejdere, entreprenører og håndværkere.

Volvo Danmarks adm. direktør Lars Bo Larsen holdt festtalen i anledning af rejsegildet.

Tæt på transportcentret

”Vi ser meget frem til at byde kunderne velkomne i vores nye moderne filial. Det er dejligt, at vi har fundet en placering, der er så tæt på transportcentret og dermed på vores kunders vej,” sagde Lars Bo Larsen.”

Det nye trucksenter bliver også hovedkontor for Volvo Danmarks administrative funktioner samt Volvo Group Academy, som er træningsfacilitet for hele netværkets medarbejdere.

145 medarbejdere i huset

Bygningen står klar i sommeren 2020, hvor de ca. 145 medarbejdere flytter ind. Den er 150 meter lang, knap 10.000 kvadratmeter stor og ligger på en 43.000 kvadratmeter stor grund. Bygningen vil blive indrettet med alle moderne faciliteter for kunder og medarbejdere.

Efter festtalerne var der i anledning af julen ændret lidt i det kulinariske efterspil – idet pølserne var skiftet ud med julemad i form af flæskestegssandwich og æbleskiver, leveret af én af de nye naboer til bygningen, den berømte ”Tinas Pølser.”

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk