Man skal være hurtig på aftrækkeren, hvis man vil vinde en tur til Göteborg for at prøve en tur i den nye FM model, der lanceres 19. marts.

Volvo brugte en linedanser til præsentationen af den nye FH. Nu har fabrikken sendt to biler rundt på Europas veje uden forklædning i to uger – og den første, der agerer paparazzi fotograf og sender et foto af bilen til Volvo Trucks, vinder et ophold i Göteborg og en køretur i den nye lastbil.

Dynamisk styring
Volvo FM er den seneste nyhed i fornyelsen af Volvo Trucks’ produktserie – med den avancerede opfindelse ”Volvo Dynamisk Styring” som en af de mest fremtrædende funktioner.

Volvo Dynamisk Styring kombinerer konventionel hydraulisk servostyring med en elektronisk styret elmotor, der er monteret på styrehuset.

Med dette system kan chaufføren nemt styre lastvognen ved lave hastigheder – og samtidig opnås der en fornem retningsstabilitet på åben vej.

Øget fleksibilitet
“Den nye Volvo FM bringer chaufførerne op på et helt nyt niveau, når det gælder køreegenskaber og et innovativt førerhusmiljø. Transportvirksomhederne får en effektiv lastvogn med større fleksibilitet,” siger Claes Nilsson, direktør for Volvo Trucks.

“Billederne, som vi modtager,  offentliggøres på et særligt websted – og vinderne inviteres til en eksklusiv testkørsel af den nye lastvogn i Gøteborg,” fortæller Jeff Bird, direktør for testkørsler for pressen hos Volvo Trucks og projektleder for konkurrencen.

Følg med i konkurrencen
De to lastvogne følger hver sin rute gennem Europa. Lastvognene har markante striber, der får dem til at skille sig ud fra den omgivende trafik.

Man kan deltage i konkurrencen eller se de første billeder af den nye Volvo FM på www.volvotrucks.com/paparazzi

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk