Autohuset Vestergaard har netop åbnet Danmarks første Renault Pro+ Specialist-forretning i Kolding.

Virksomhedens afdeling i Kolding er netop kåret til Årets Renault Erhvervscenter – så det var et naturligt sted at åbne den første professionelle forretning for Renault varebiler.

Markedsandelen på varevogne er endda 17 procent, hvilket er langt over landsgennemsnittet. Med åbningen af centret øges fokus yderligere på varebiler.

Helt specielle gæster
Autohuset Vestergaard gjorde noget helt særligt ud af åbningen af den specielle forretning – og havde inviteret mere end 200 samarbejdspartnere til åbningen.

For at gøre det endnu mere festligt havde man hyret en kendt vejrvært som konferencier – og blandt de særligt inviterede var den kendte bokser Mikkel Kessler.

Men hvad der overskyggede alt var, at man havde fået Danmarks mest kendte Renault chauffør til åbningen: Kevin Magnussen. Endda blot to uger før sin Formel 1 debut i Australien. Men måske han kunne træne lidt i en Trafic, der som hans egen firmabil har 1,6 liters motor.

Renault varebiler i fremgang
Renault har de sidste 18 år været et af de bedst sælgende varevognsmærker i Europa, og fra en ret perifer position i Danmark, er man de sidste otte år kun fremad.

I øjeblikket ligger Renault på en sikker tredje plads med en markedsandel på 12,7 procent. Det er i øvrigt en vækst på hele 52 procent siden samme tid sidste år. Og målet for Renault er en førsteplads herhjemme.

Med den ambition følger naturligvis også nogle forpligtelser. Man skal ikke kun kunne rådgive om varebiler. Man skal have et værksted, der kan følge med og leve op til kundernes krav om ekstraordinær service. De krav er Pro+Specialist certificeringen et bevis på.   

Skræddersyet til erhvervslivet
”At være Renault Pro + Specialist betyder, at vi skræddersyr en organisation til erhvervslivet. Det gælder både før, under og efter et køb. Før købet bliver kunden mødt af et dedikeret korps af varebilssælgere, der ved alt om varebiler, opbygninger og finansieringer. De ser et komplet udvalg af modeller i udstillingen, som i øvrigt er specifikt defineret – og er specielt indrettet til erhvervslivet. Har man lyst til at prøvekøre en bil, kan man gøre det med det samme. Og inden 48 timer har man et skrifteligt tilbud – uanset hvilket produkt man ønsker sig”, siger direktør i Renault Danmark Henrik Bang.

Forrest i køen
Men der er mere i konceptet. Det som for alvor betyder noget er, at man kan få sin varebil repareret og serviceret så hurtigt og effektivt som muligt.

”Derfor er der ved Pro+Specialist udvidet åbningstid på værkstedet, og der er diagnose inden for den første time. Kan bilen ikke repareres med det samme, får man en erstatningsbil i samme klasse. Skal man blot have foretaget service, får man det gjort uden forudbestilt tid. Man kommer ganske enkelt foran i køen”, siger Henrik Bang

Lejebiler i alle størrelser
Som Pro+Specialist kommer kunderne til at opleve en meget større åbenhed lige fra sælgeren til mekanikeren.

”Hos Brødrene Vestergaard har vi værkstedslejebiler i alle kategorier – uanset om man har brug for en lille varevogn til person transport eller en stor kassebil, og i salgsafdelingen har vi hele modelpaletten udstillet. Vi kan hjælpe med alt fra leasingforslag til forsikringer”, siger erhvervskonsulent Ole Rudolph.

11 centre ialt
Autohuset Vestergaard er den første af i alt 8 Pro +Specialister, der bliver etableret i Danmark i løbet af 2016.

De andre centre er Dahl Pedersen i Viborg, Ejner Hessel i Avedøre, Tilst og Nørresundby, Bjarne Nielsen i Esbjerg, Brdr. Stubbe i Måløv samt Via Biler i Kastrup.

Yderligere tre forhandlere forventes at blive Pro+Specialister i slutningen af  2016 eller begyndelsen af 2017. Det er Bjarne Nielsen i Herning, Pedersen&Nielsen Aalborg samt Autohuset Vestergaard i Odense.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk