Årets opbygning til lette erhvervskøretøjer gik på Transport 2019 til ArcaSafe tyverisikrings-systemet, som er udviklet og produceret herhjemme af ArcaSafe i Valby i København.

På Transport 2019 udstillede virksomheden Rehabiler som forhandler og montør ArcaSafe-systemet.

Rehabiler er en del af Autohuset Vestergaard Holding, og firmaet har afdelinger i Børkop ved Vejle, i Odense og senest har man åbnet afdeling i Nærum nord for København.

300.000 varebiler

Der kører cirka 300.000 gulplade varebiler på de danske veje, og hver time oplever hver anden varebil uønskede gæster ifølge virksomheden ArcaSafe i København, som har udviklet og produceret et nyt sikkerhedssystem til varebiler – uafhængigt af varebilens eget låsesystem.

Mange kender til indbrud i varebiler – og efterfølgende udfordringer – administrationen ved at skulle melde indbruddet, tabt arbejdsfortjeneste, selvrisiko og stigning i forsikringspræmien – samt irritation.

Ligesom på gågaden

Man kender tyverisikringen fra forretninger på gader og stræder – et jalousi, som ruller ned foran forretningernes vinduer og døre for at holde ubudne gæster ude og undgå hærværk.

ArcaSafe er produceret i aluminium og vejer derfor meget lidt – cirka 10 kg. pr. enhed.

ArcaSafe har videreudviklet denne tyverisikring til varebiler. Det er en solid konstruktion, hvor både lameller og styreskinne er fremstillet i aluminium for størst mulig modstandsdygtighed. Hvert system er designet, så det optager mindst mulig plads i varerummet.

Seperat styresystem

Jalousi-gitteret kommer med et separat styresystem. På den måde sikrer man sin last, selvom uheldet skulle være ude, og hvor bilen bliver hacket via centrallåsen eller forsøgt brudt op

Til alle løsninger følger en lille fjernbetjening, der kan sættes i nøgleringen. Både motor (12V), styring og fjernbetjening er RoHs og CE mærkede. Hvert system desuden med en indvending manuel styring, så det kan åbnes indefra.

Dansk produktion

ArcaSafe ApS er en dansk virksomhed, der ifølge virksomheden selv som de eneste i verden leverer jalousi-systemer som tyverisikring til varebiler.

Løsningerne er patenterede og testede efter europæiske standarder, hvilket i praksis betyder, at varebilen er sikret mod gennembrydnings- og opluknings-forsøg, når man vælger ArcaSafe. Systemet er tillige testet hos Teknologisk Instutut.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk