Transportmessen er godt på vej tilbage til fordums storhed – årets messe blev den bedst besøgte transportmesse siden 2005 med 30.427 besøgende.

Det blev resultatet efter tre dages transportmesse i den forgangne weekend. 19 pct. flere besøgende end på messen i 2017. I år var der også udstiller-rekord med 375 udstillere, der benyttede alle 14 haller i Messe Center Herning.

Passion for transport

”Jeg glæder mig over tre dejlige dage med positiv stemning blandt både udstillere og de 30.427 besøgende, og jeg er taknemmelig over, at hele branchen har været samlet her om deres fælles passion for transport og logistik, siger administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen.

Han understreger, at målet med transportmessen netop er at inspirere, motivere og stimulere interessen for produkterne og løsningerne.

Mødes personligt

”En varm tak til udstillere og samarbejdspartnere for med en stor indsats at have skabt en transportmesse med høj kvalitet og masser af ny viden for de mange besøgende. En messe, hvor man møder og mødes fagligt og personligt,” siger Georg Sørensen.

Lastbilimportørerne var alle syv repræsenteret på messen, og også herfra var der positive meldinger.

Udnytte alle dagene

Volvo og Renault Truck-netværket havde mange forskellige arrangementer under messen, hvor de fyldte hal E og holdt medarbejderdag, pressemøde og et stort kundearrangement fredag aften for 800 gæster.

”Vi forsøger at pulje aktiviteterne her og udnytte messens tre dage, siger administrerende direktør for Volvo Danmark, Lars Bo Larsen.

Landets bedste mødested

Han forventer øget salg og fremhæver transportmessen som det største og bedste mødested i Danmark.

”Transportmessen samler alle i transportbranchen ét sted – både alle mærker og leverandører samt alle nuværende og potentielle kunder. Det giver os mulighed for at komme ud og møde folk personligt, øge salget, styrke begge vore brands og dermed styrke vores netværk i Danmark,” siger Lars Bo Larsen.

Positiv respons

Han gør status over Transport 2019 – og fortæller, at det har været en rigtig god messe med mange besøgende.

”Vi er taknemmelige over de mange interesserede besøg af både vognmænd og chauffører, der bruger vores køretøjer i deres daglige arbejde. De mange gode samtaler understreger vigtigheden af det personlige møde på transportmessen glæder sig også over den positive respons på de nye miljørigtige løsninger som LNG og el-drift samt hjælpemidler til chaufførernes komfort og sikkerhed, siger Lars Bo Larsen.

Fokus på grøn transport

Transportmessen havde med både aktiviteter, konferenceprogram og udstilling også fokus på grøn transport, der tiltrak både branchen og dem, der interesserer sig for fremtidens transportløsninger.

Transportmessen i MCH Messecenter Herning er Skandinaviens største indendørs fagmesse for transportbranchen. Transport 2021 finder sted 15.-17. april 2021.

De mange vindere:

Danmarksmestrene for chauffør- og lagerlærlinge: Chaufførlærling Kasper Musante Falk fra Johannesen Kran- og Maskintransport og lagerlærling Lasse Mariager fra Aalborg Gunnivare Fabrik.

Vinderne af Årets Opbygning: Rehabiler Specialindretning (Lette Erhvervskøretøjer) og BP Trailer (Tunge Erhvervskøretøjer).

Årets Chauffør 2019: Chauffør i Nagel Group, Erik Emil Hansen, kåret af Rådet for Sikker Trafik i samarbejde med 3F Transportgruppen og DTL – Danske Vognmænd.

De tre finalister i Årets Transportvirksomhed: AVAS – Aalborg Vognmandsforretning A/S, JH Transport & Logistics A/S fra Brøndby og Vognmand Filtenborg fra Nykøbing Mors. Vinderen kåres i forbindelse med DTL’s generalforsamling i København den 11. maj.

Årets Varebil 2019: Trillingerne fra PSA-gruppen: Citroën Berlingo, Opel Combo og Peugeot Partner.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk