”Hemmeligheden bag effektive arbejdsdage er fleksibel bilindretning, der matcher den enkelte medarbejders behov.”

Det fortæller Steen Kamp Simonsen, der er sektionschef for Facility Management i TDC. Virksomheden har gennem mange år samarbejdet tæt med Sortimo om indretningen af sine i alt ca. 1.400 servicebiler.      
      
Som én af Danmarks førende leverandører af kommunikationsløsninger og bredbånds-tv beskæftiger TDC mange teknikergrupper, der med et gennemsnitligt kørselsbehov på mellem 25.000 og 30.000 kilometer om året tilbringer en stor del af arbejdsdagen i og omkring servicebilerne. Det stiller krav til bilernes indretning.  

Tæt samarbejde
TDC har derfor i en årrække samarbejdet tæt med Sortimo, der er en af Europas førende professionelle leverandører af mobile transportsystemer til eksempelvis serviceteknikere og håndværkere.

”Nøgleordene for os er fleksibilitet og leveringssikkerhed. Vores teknikere har ret forskellige indretningsbehov, idet nogle arbejder med installationer ude hos kunderne, mens andre driver vores store centraler. Samtidig lægger vi stor vægt på et godt arbejdsmiljø med en høj grad af sikkerhed – og optimal udnyttelse af pladsen bag i bilerne,” siger Steen Kamp Simonsen

Konkret har TDC og Sortimo sammensat en række forskellige indretningsmodeller, som den enkelte tekniker kan vælge mellem, baseret på Sortimos Globelyst-system.

Hårdføre materialer
Globelyst-systemet er udført i en kombination af højstyrkestål, aluminium og hårdføre kunststofmaterialer, og hver enkelt model kombinerer reoler, skuffer og hylder, så arbejdsgangene for teknikerne bliver så effektive som muligt. Her er det en fordel, at alle enkeltdele i Globelyst-systemet kan kombineres.

Derudover kan hyldehøjder og afstande i hver af modellerne indstilles efter den enkelte teknikers behov.

”Al inventaret produceres i Tyskland og leveres til vores danske forhandlernetværk enten direkte fra fabrikken i Zusmarshausen eller fra vores hovedsæde i Greve,” siger Marc Troels-Smith, der er salgschef hos Sortimo.

Mest hos forhandlere
Det er Sortimos forhandlerne, der herefter står derefter for selve montagen i forbindelse med klargøringen af de nye biler.

”I enkelte specialtilfælde udfører vi dog selv montagen på vores hovedsæde. Det sikrer et effektivt flow og sparer værdifuld tid for brugerne, for de får varebilerne leveret fuldstændigt færdigindrettede fra starten hos forhandleren”, siger Marc Troels-Smith.  

For Sortimo er det den optimale måde at håndtere bilindretningen på.

”Sortimo har et indgående kendskab til teknikernes behov, og det sparer mange ressourcer for os, for vi undgår at bruge en masse tid på at skulle have detaljerne på plads fra gang til gang,” siger Steen Kamp Simonsen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk