Af Finn Bruun

Copenhagen-Malmö-Port, CMP, får besøg af hele 16 krydstogtsskibe i dagene 4.-6.juli. Otte af skibene gennemfører ”turn-around”, hvor flere tusind passagerer står af eller på – i samarbejde med lufthavnen.
 
De 16 krydstogtsskibe lægger til i København og Malmø og halvdelen er på turnaround, hvilket stiller ekstra krav til logistikken. I alt ankommer 22.000 passagerer og 7.500 besætningsmedlemmer til byen.

Hertil kommer yderligere 9.000 passagerer, som starter deres krydstogt hos CMP.

Fremgang i 25 år
– Vi glæder os over, at vores produkt har vist sig at være så attraktivt og effektivt, at både passagerer og rederier iFremgamg i 25 år den grad vælger København. Vi har nu oplevet fremgang inden for krydstogt i 25 år, og mange af gæsterne er her for anden eller tredje gang, siger Arnt Møller Pedersen, COO Cruise and Ferries, CMP.

– Det stiller store krav til logistikken, at så mange skal bevæge sig frem og tilbage mellem terminalen og lufthavnen, men vi har et fremragende og effektivt samarbejde mellem Københavns lufthavn, rederierne og de københavnske hoteller, siger Arnt Møller Pedersen.

De 16 skibe kommer fra en bred kreds af rederier.

Her er skibene
Det er beviset på, at Skandinavien og Baltikum er efterspurgt af alle type krydstogtspassagerer med København som foretrukken destination og afgangs-terminal.

Skibene er Arcadia, Brilliance of the Seas, Crystal Serenity, Le Boreal, Seabourn Pride, Balmoral, Carnival Legend, Marina, Adonia, Birka Stockholm, Costa Luminosa, Emerald Princess, MSC Musica, Silver Cloud and Silver Whisper, såvel som Empress, der lægger til i Malmø.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk