Selv om det er en udstilling primært for personbiler, får Palexpo-bilmessen i Genève, der åbner i næste uge, også flere varebiler på programmet – bl.a. fra Toyota.

Vi har tidligere nævnt, at den nye Proace bliver vist første gang – dog som minibusudgaven Verso.

Bilen er udstyret med de nyeste sikkerhedsystemer og kommer i tre forskellige længder, hvilket gør det til en alsidig varebil. Den nuværende Proace blev solgt i 651 eksemplarer i 2015. Det giver den en samlet 13. plads over solgte varebiler.

Dansk-designet Crossover
For første gang vises også Toyotas nye Crossover C-HR, der vil være klar i sin endelige udformning. Hvordan bilen ser ud, vil de gode Toyota folk dog ikke løfte sløret for endnu. Men den skal i hvert fald slås mod en så stærke sællert som Nissan Qashqai, der som varebil solgte 432 enheder i 2015 herhjemme.

Bilen er den helt store verdensnyhed hos Toyota – og særlig spændende med danske briller, da det er den danske bildesigner Stephan Rasmussen, som har slået stregerne til bilen.

Danmarks mest solgte
Toyota er også i den grad til stede i pickup-bilklassen, hvor Toyota Hilux i flere år har markeret sig som den absolut mest solgte pick-up i Europa – og i Danmark.

I 2015 blev Hilux således solgt i  35.000 enheder i Europa, mens Hilux i Danmark også distancerede alle andre konkurrenter med en markedsandel på 33 procent. Det blev til 205 solgte enheder. Eller en 42. plads i det totale varebilssalg i fjor.

I Geneve får den helt nye og ottende generation af Hilux europapremiere premiere. Det sker med nyt design, en ny og endnu stærkere chassisramme og en ny og mere brændstofeffektiv 2.4-liters dieselmotor, hvilket gør Hilux stærkere end nogensinde før.

Hilux sælges allerede på bl.a. flere asiatiske markeder. Hilux bygges i bl.a. Sydafrika og Thailand.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk