Transportmessen ”Vestfyn Trækker 2014” har nu meldt helt udsolgt. 120 udstillerede har bestilt plads, hvilket er syv mere end sidst.

Det er VBG Group, som står bag messen, som nærmest begyndte ved en tilfældighed ved et jubilæum og kundearrangement i 2000. Det er i år niende gang, at Vestfyn Trækker gennemføres.

Messen foregår hos VBG Group i Ejby på Fyn fra fredag den 23. maj til søndag den 25. maj.

Hovedkontor i Vänersborg
VBG Group er bl.a. verdensledende i udviklingen af koblingssystemer til lastbiler. Virksomheden har hovedkontor i Göta Kanal-byen Vänersborg nord for Göteborg. VBG står faktisk for Vänersborg.

De 120 udstillere betyder, at transportmessen i er blevet landets største transportmesse i år. Vestfyn Trækker arrangeres alle lige år, mens transportmessen i Herning foregår alle ulige år.

Et par ekstra pladser
Det var et luftfoto, der blev taget over messen forrige år, der afslørede ekstra plads.

”Jeg troede, at vi havde brugt al pladsen; men fotoet viste, at der stadig kunne presses nogle få stande ekstra ind. Det har vi så fået gjort, men det betød også, at vi har måtte lægge belægning på mere areal, så alle kan få et ordentligt område,” udtaler Per Mikkelsen, direktør hos VBG, til Transportmagasinet.

Årets Varebil 2014 i Ejby
Vestfyn er for første gang også ramme om afholdelsen af ”Årets Varebil i Danmark 2014,” arrangeret af MKD, Motorjournalisternes Klub i Danmark. Vinderen af prisen offentliggøres fredag morgen i forbindelsen med den officielle åbning.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk