Transport 2015 bliver Nordens største indendørs fagmesse for transportbranchen og finder sted for 13. gang i MCH Messecenter Herning fra 19. til 22. marts 2015.

Ikke mindst fravær af de store varebil- og lastbilimportører gjorde, at messen manglende den sædvanlige udstråling – selv om mange var for glade for at være med. Men lastbilerne har altid været kendetegnet for messen – og de kommer med i 2015.

”Vi havde en god messe i 2013 med positive udstillere. Det mærkede vi på messen, og analyserne efterfølgende bekræftede det faktuelt. siger projektchef Henriette Træholt. Fra Messecenter Herning

Forberedelserne til Transport 2015 har været i gang i noget tid hos Volvo Group Trucks Danmark, som har planlagt et setup med kunden i centrum.

Fælesnævner
”Fællesnævneren for Volvo Trucks og Renault Trucks er dialogen med vores kunder. De er brugerne af vores køretøjer, og derfor glæder vi os til at komme ud og møde dem for at vise vores løsninger og bruge deres feedback fremadrettet, fortæller Helle Hessel, Marketing, Communication & PR Manager for Volvo Group Trucks Danmark, og fortsætter:

På Transport 2015 byder Volvo og Renault deres kunder indenfor til et showroom med masser af aktiviteter – og masser af lastbiler både indendørs og udendørs.

MCH Messecenter Herning glæder sig over den klare udmelding fra Volvo Group Trucks Danmark:

Flere køretøjer med
”Målet for Transport 2015 er klart. Messen skal være bredere og inkludere mere materiel. Derfor glæder det os meget, at stemningen i markedet er så god, og at vi allerede nu igen kan byde velkommen til Volvo Trucks og Renault Trucks ,” siger projektchef Henriette Træholt.

Faglighed kombineret med det sociale er nogle af nøgleordene for transportmessen i Herning. Sådan har det været siden den første messe i 1988, og Transport 2015 er ingen undtagelse.

Årets Transportmesse med stand-up og live musik lørdag aften gentages. Det er her, udstillere såvel som besøgende har mulighed for at mødes på tværs og dele erfaringer fra hverdagen.

Specialopbygninger
Transport 2015 har et øget fokus på specialopbygninger – uanset hvorfra i branchen man kommer. I samarbejde med udstillerne samles nogle af de mange opbygninger, der findes i Danmark. De vil blive præsenteret i et TrailerTruckShow.
 
Et andet fokusområde er transportbranchen som en god karrierevej.

– Når branchen er samlet i Herning, har vi de bedste forudsætninger for at vise karrieremulighederne – både for dem, som allerede arbejder i branchen, men også for de unge som erfarne, som skal ud og prøve nogle nye arbejdsområder, udtaler Betina Engholm.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk