Af Finn Bruun

Det store gas-rederi Ultragas har flaget sit første skib ind under dansk flag; det nybyggede Atlantic Gas. Flere skibe er på vej.

Ultragas, som opererer 21 LPG (F-gas) carriers, har nu indregistreret sit første skib under dansk flag og er blevet ordinært medlem af Danmarks Rederiforening.

Det nybyggede Atlantic Gas er det første i en serie af nye, miljø- og klimavenlige Ultragas-skibe, som også forventes af komme til at sejle under dansk flag.

Styrket dansk register
“Det er meget positivt, at rederiet og dets chilenske ejere har etableret sig i Danmark og nu også flager deres skibe ind. Det understreger, at det danske register på mange måde er attraktivt og konkurrencedygtigt, og at Danmark er et rigtig godt sted at drive rederier fra, siger adm. direktør i Danmarks Rederiforening, Anne H. Steffensen.

Ultragas har i en årrække været associeret medlem af Danmarks Rederiforening. Det har i flere år været foreningens erklærede politik, at få flere internationale rederier til at åbne hovedkontor eller filial i København og flage tonnage ind i Dansk Internationalt Skibsregister, DIS. Hidtil har det mest været svenske rederier, som er kommet hertil.

 

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk