Vognmand Kim Nørager fra Thy har i mange år kørt i Volvo, men da det svenske mærke lukkede sin afdeling i Thisted, mente han, at det var tid til at prøve noget nyt. Det var så sælger Lars Pedersen fra Stiholt i Thisted, der fik opgaven at levere Kim Nøragers første nye Scania.

Kim Nørager driver Kims Containerservice den nordligste del af Thy – i Frøstrup mellem Thisted og Fjerritslev.

Den nye lastbil, der erstatter en ældre Volvo, er en ny Scania R 580 8×4/4 med kroghejs.

Opbygget i Thisted
Det er også Stiholt i Thisted, der har opbygget R 580’eren med et Palfinger kroghejs med knækarm samt bagmonteret konsol for aftagelig kran. Totallak Thisted har malet hele herligheden, mens Buur Thomsen i Vrå har stået for indretningen af førerhuset.

Det er vognmandens lillebror René Nørager, der er chauffør på den nye bil. Han kan glæde sig over nogle imponerende specifikationer.

Den nye Scania er opbygget med størst mulig fleksibilitet for øje og kan således køre med bagmonteret HIAB Hi-Pro 244-kran samt 3-akslet overføringspåhængsvogn og 3-akslet tipkærre.

Fakta Kim Nøragers Scania:
Drivline: 16,4 liters V8’er på 580 hk/2.950 Nm, 14-trins GRSO905R gearkasse med overgear og integreret Retarder samt Opticruise aut. gearskiftesystem samt RB662 tandembogie med langs- og tværgående differentialespærrer og3,80:1 i udveksling (1.236 o/min. ved 80 km/t).

Chassis: styrkeklasse H (Heavy duty), luftaffjedring på alle fire aksler, hvoraf den forreste og den bageste er styrbar.

Førerhus: Highline med Premium-sæder med indbygget varme og ventilation i fører- og passagersiden, Premium lydanlæg med integreret navigation og Bluetooth, fuldautomatisk klimaanlæg inklusive aircondition og stort 9,5 kW oliefyr samt komplet læder- og plysinteriør.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk