Den landsdækkende kæde intopit, der specialiserer sig i service, reparation, indretning
og leasing af varebiler, har indgået et nyt samarbejde med PAVA – kendt for bl.a. rustbeskyttelse.

Udgangspunktet er, at erhvervsbiler holder sig på vejene længere – og er i brug i længere tid i dagens Danmark.

Virksomheder investerer derfor betydelige ressourcer i at indrette og udstyre samt foliere bilerne.

Lyddæmpning

”Det er derfor af afgørende betydning, at bilerne ikke ruster, og ved at beskytte mod rust kan vi ikke blot forlænge bilens levetid, men også sikre, at omkostningerne over bilens levetid forbliver lave,” siger René Lang, direktør for PAVA.

René Lang tilføjer, at PAVA ikke kun tilbyder rustbeskyttelse, men også specialudviklede
lyddæmpnings-løsninger, der reducerer støj i kabinen med 2-3 dB.

El-og hybridvarebiler

“Dette er særligt relevant for el- og hybrid-varebiler, hvor støj fra hjul og vejbelægning kan være mere fremtrædende. Vores lyddæmpningsprodukt har en tykkere konsistens, hvilket resulterer i en øget lyddæmpende effekt,” siger Renè Lang.

I en tid, hvor bæredygtighed er i fokus, understreger René Lang vigtigheden af at passe på vores køretøjer med at forebygge fremfor at helbrede.  Det er godt for miljøet at forlænge bilens levetid og samtidig øge komforten for fører ved et lavere støjniveau.

Klar i alle afdelinger

“Vi stræber efter at være kundens komplette samarbejdspartner for deres flåde. Vi sætter derfor pris på samarbejdet med PAVA, så vi kan tilbyde endnu et kvalitetsprodukt til vores kunder,” siger Magne Jakobsen, direktør i intopit.

Han glæder sig over samarbejdet med PAVA. Faktisk er samarbejdet er i fuld gang, og man kan allerede nu få adgang til PAVAs rustbeskyttelses- og lyddæmpningsløsninger i alle intopits afdelinger.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk