Volkswagen havde kørt det hårde skyts frem til dette års IAA transportmesse i Hannover, der skulle have været gennemført i denne og næste uge.

For det er hovedbyen for det tyske bilmærkes varebiler.

Men så kom Corona krisen og dermed aflysning. Men alt var jo planlagt og forberedt, så fabrikken mener ikke, at kunderne skal snydes for de mange nyheder, der skulle have prydet den store stand.

Hjemme fra sofaen

Derfor kan man nu besøge Volkswagen-standen virtuelt og klikke sig ind til de enkelte varebiler, som jo omfatter den nye Caddy, Transporter T6.1, Crafter, eCrafter samt den kommende el-varebil ID Cargo.

Man kan også booke en tid – og så få en virtuel rundgang på standen og her en gennemgang af nyhederne. Ja – man kan også komme til at høre fra fabrikkens eksperter.

Alt sammen digitalt, og så kan man sidde hjemme i sofaen og klare det – uden af slide skosålerne skæve.

Den helt nye Caddy

Caddy er jo sprit ny – så her er der alle udgaver at se på inklusive den længere Caddy Maxi med den bredere skydedør, køle-biler samt servicebiler. Man kan også klikke på bilerne og bede om andre farver og fælge.

Crafter står både med diesel- og eludgaver – og bl.a. nye eCrafter chassiser med forskellige opbygninger så som tipbil eller ladbil samt et redningskøretøj. T6.1 er også med i flere udgaver og opbygninger.

Man kan sågar booke en aftale for yderligere samtaler og senere prøvekørsler – hvis man bor i Tyskland. Herhjemme må man stadig ringe til sin lokale forhandler.

Forbundne biler

Heinz-Jürgen Löw, salgs- og marketingchef hos Volkswagen Nutzfahrzeuge, fortæller indledningsvis om den digitaliserede messe – hvor man kan se alle modeller i 3D, og hvor man kan høre om service og eftermarked.

Han peger på, at fabrikkens eksperter optræder på korte filmklip, bl.a. om connectivity – altså forbundne biler.

Endelig kan man via den digitale udstilling stille spørgsmål til eksperterne over digitale kanaler– og få råd live på video.

Så kik ind på:

http://bit.ly/VWN_virtuelle_nfz_messe_start

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk