Mercedes-Benz Trucks udvider til næste år sin serie af Actros-modeller.

Udover, at man sætter den elektriske eActros (og eEconic) i serieproduktion, så fortsætter dieselmodellerne med to nye udgaver: Actros F og Actros Edition 2.

F-serien er en form for basisudgave, hvor Edition 2 er det ypperste, som man kan forvente af flagskibet fra Mercedes-Benz. F-serien bliver fast indhold i modelprogrammet. Edition 2 bliver kun produceret i 400 eksemplarer.

Når prisen tæller

Actros F, der er klar lige efter årsskiftet, er ingen ringe lastbil – men tænkt for de vognmænd og virksomheder, som bare skal have en bil, der fungerer – og ikke er interesseret i de nyeste udviklinger, men mere har fokus på prisen. Der vil blive tilbudt 17 versioner.

Fanbrikken selv tænker bl.a. på regional- og fjerntransport og måske som tipbil, silotransport eller containerbil. Der kommer de to førerhusvarianter ”Stream Space” og ”Big Space.”

Udstyrsniveauet bliver begrænset. Således fås bilen kun med klassiske sidespejle – og ikke med kameraløsning. Navigation og adaptiv fartpilot med predictive powertrain control kan dog bestilles. Automatisk nødbremse er standard ligesom linjevogter. Fleetboard system og connectivity løsninger har F-serien også.

Edition 2 er toppen

Edition 2 dukker også op efter nytår – og henvender sig til bl.a. selvkørende vognmænd, hvor det bedste ikke er godt nok.

Her er der særlige designelementer – så som instrumentbræt og dørgreb i nappalæder, brug af kulfiberelementer, børstet aluminium, særlig belysning og multimedie instrumentering. Tag også den 900 mm brede køje med luksusforhæng i to farver – beige udvendigt og sort indvendigt.

Ude er der LED til ekstralygter og arbejdslamper samt kørelys. Samt elegant aptering og særlig lakering med Edition 2 markering. Rustfri ståldetaljer og krom finder man flere steder.

Edition 2 kommer med seks pakkeløsninger:
Sikkerhedspakke med flere assistentsystemer.
Komfortpakke med LED lys, køleskab, kør og bo løsning og barbarspejl mm.
Kørepakke med læderrat, elektrisk persienne mm.
Udsynspakke med Bi-Xenon forlygter, regnsensor og LED baglygter.
Media pakke med lydsystem, ekstra stikdåse og holder til notesbog.
Extra Line med LED positionslys i kamera-armen, LED blinklys og velkomst belysning.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk