Flere og flere vognmænd har brug for at få servicet både lastbil og opbygning så hurtigt og fleksibelt.

Derfor har Volvo Truck Center Danmark A/S valgt at servicere hele lastvognen inklusive selv komplicerede opbygninger af én professionel leverandør. Værkstedet i Taastrup bliver derfor indrettet med faciliteter til at efterse og servicere hydraulik-opbygninger.

Det samme vil kunne tilbydes af flertallet af Volvo Truck Centers filialer fremover – og de vil være certificerede til at foretage lovpligtige eftersyn og reparation af hydraulikmateriel som kran, hejs, lift og tip.
”Med de store anlægsarbejder, som udbygningen af Metroen og den nye bydel i Københavns Nordhavn, som allerede er i gang eller snart starter, oplever vi et stigende behov for at kunne levere komplet service af anlægs- og entreprenørlastvogne, det såkaldte One Stop Service, siger Søren Wettergreen, administrerende direktør for Volvo Truck Center Danmark A/S.

Hos Volvo kan man se, at behovet for komplet service af anlægsbiler vokser hele tiden.

”Med den centrale beliggenhed af Volvo Truck Center i Taastrup har vi mulighed for at  udvide vores service til også at omfatte hydraulik, udtaler Jens Egeskov, servicemarkedsdirektør for Volvo Truck Center Danmark A/S.

Satsningen på One Stop Service betyder også at Volvo Truck Center i Thisted bliver servicepartner for HMF opbygninger.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk