Elbiler er med nye batteriteknologier en øget del af fremtidens transport. VW’s varebilschef Eckhard Scholz sagde i fjor, at han tror på el-varebilen i fremtiden – men at markedet endnu ikke er modent for markedsføring af elbiler. Men også at VW var klar med teknikken, når markedet var klar.

På biludstillingen viser VW deres bud på fremtidens elbil, som understøtter Scholz’ ord: Think New hedder prototypen, som ifølge fabrikken vil være et ikonisk designstudie, som kan skrive historie.

Revolutionerende
Bilen er VW indgang i en ny æra – for Think New er lige så revolutionerende, som da Folkevognen så dagens lys for syv årtier siden – og opnåede at blive århundredes mest solgte bil.

Produktionsmodellen, som følger senere, vil være den første VW, som markedsføres med koncernens nye Modular Electrification Kit (MEB) – som også vil blive anvendt til andre fremtidige elbiler fra VW koncernen – og ifølge Eckhard Scholz’ profeti også blive anvendt til en elektrisk varebil i Caddy-størrelse.

Man har tidligere vist flere prototyper baseret på elektrisk drevne varebiler. Ligesom man har udviklet eludgaver af både VW og Audi.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk