(GENÈVE)

SUV kombineret med firehjulstræk er en af specialiteterne hos BMW – og med en ny X4 er rækken af x-treme biler udvidet.

BMW har premiere på den nye X2 model i den kommende weekend, men lige nu er der ekstra fokus på næste medlem af X-familien – X4 – der har premiere på biludstillingen i Genève i disse dage.

Bilen lanceres i Danmark i juli måned og topmodellerne bliver BMW X4 M40i med 360 hestekræfter og BMW X4 M40d med 326 hestekræfter.

Næsten halv pris som Van

Priserne kendes ikke – men som gulpladebil eksklusive moms bliver der tale en næsten halvering af prisen.
Den nye generation er vokset 81 mm i længden, 37 mm i bredden og akselafstanden er øget med 54 mm.

Bilens højde er tre mm lavere end forgængeren. Bilens samlede vægt er op til 50 kg mindre i forhold til den første generation. Varerummet bliver på ca.1.430 liter.

Der kan vælges mellem tre benzin- og tre dieselmotorer med 184 til 360 hk. Standard på alle modeller er ottetrins automatgear Steptronic og BMW xDrive firehjulstræk. Der er mulighed for individualisering med xLine, M Sport X og M Sportspakken og for første gang kan der vælges udstyr fra BMW Individual.

Udvidet aktiv fartpilot

Rækken af komfort- og sikkerhedssystemer er endnu engang udvidet. Driving Assistant Plus-pakken inkluderer blandt andet nyeste generation af den aktive fartpilot med start-/stopfunktion, advarsel for vognbaneskift og sidekollisionsadvarsel.

Med BMW ConnectedDrive er der mulighed for omfattende assistance i forbindelse med den personlige planlægning, herunder Real Time Traffic Information og Concierge Service.

BMW X4 produceres på fabrikken i South Carolina i USA. Samme sted som BMW X3, BMW X5, BMW X6 og den kommende BMW X7.

Opdateret Active Tourer

BMW 2-serie Active Tourer og BMW 2-serie Gran Tourer vises i Genève i en opdateret version med nyt design og nye muligheder for individualisering. De opdaterede versioner kan bestilles i Danmark nu – fortsat også som Van.

Størst fokus i Genève har den avancerede BMW Concept M8 Gran Coupé. Konceptbilen illustrerer meningen bag bogstavet “M” på en anderledes måde, som i denne forbindelse betyder mere af det hele, som BMW udtrykker det.

BMW i8 serie er teknisk forsynet med plug-in-hybrid med BMW eDrive-teknologi.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk