(GENÈVE)

SsangYong viser på biludstillingen i Geneve en helt ny Actyon Sport pick-up model med fem års garanti og 3,5 tons trailervægt.

Mærket præsenterer måske ikke de vildeste salgstal i Danmark, men den koreanske bilproducent har på det seneste lanceret en del nye modeller så som Rexton og Kyron.

Nu følger så en ny udgave af den firehjulstrukne Actyon Sport, som på andre markeder hedder Musso. Den nye arbejdshest er først og fremmest ret prisgunstig, og så bydes der på fem års garanti.

Samme basis som Rexton

Bilen er bygget på samme platform og samme arkitektur som netop Rexton – og har desuden en rammekonstruktion. Den har et tons nyttelast og 3,5 tons trailervægt.

Motoren er fra Rexton – altså same e-XDi motor med 181 hk ved 4.000 omdrejninger og max. drejningsmoment på 420 Nm mellem 1.600- og 2.600 omdrejninger (automatic udgave fra Aisin).

Bilen fås også med 6-trins gearkasse.

Moderne og vestlig

Kabinen er helt ny og mere moderne og vestlig i sin udformning – og har otte tommer touchscreen samt Apple CarPlay, Android Auto og wi-fi spejling.

Sikkerhedsmæssigt har bilen seks airbags, men ingen nødbremsesystem. Dertil kommer en 12 volt/120 W kraftudtag i varekassen.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk