1714 nye Volvo FM lastbiler på én gang  – det valgte fragtmandsvirksomheden J. Nørgaard Petersen i Høje Taastrup at investere i. Lastbilerne er beregnet til regional, fjern og distributionskørsel.

Investeringen er et led i en løbende udskiftning og tilpasning af vognparken i virksomheden, så den er på forkant med både lovmæssige miljø- og sikkerhedskrav i EU og i Danmark.

De nye lastbiler er en blanding af forvogne og trækkere med modelbetegnelsen Volvo FM 330 4X2 og 2- og 3-akslede trækkere Volvo FM 410. FM er i seneste udgave en både sikker og meget komfortabel lastbilsmodel.

Bedste arbejdsbetingelser
”Vi arbejder hele tiden med at optimere vores forretningsgange og skabe de bedste arbejdsbetingelser for vores chauffører. Det giver det bedste grundlag for fastholdelsen og rekrutteringen af medarbejdere. Volvo er en populær lastbil med et bredt lastbilprogram og en høj miljø- og sikkerhedsprofil, og det tiltaler os.  Det harmonerer med vores virksomhedskultur og medvirker til at tiltrække chauffører med de rette værdier”, siger adm. direktør Jesper Nørgaard.

Han er tredje generation i J. Nørgaard Petersen, som blev stiftet i 1948 af Johannes Nørgaard Petersen. I 1963 overtog anden generation – speditør Frank Nørgaard – ledelsen af virksomheden, mens Jesper Nørgaard overtog den daglige ledelse i 2004.

Omfattende samarbejde
Frank Nørgaard deltager stadig i den daglige opgaveløsning i virksomheden, ligesom han sidder som formand for bestyrelsen i Danske Fragtmænd Holding.

Det er et samarbejde mellem 43 selvstændige fragtmandsvirksomheder, der tilsammen har mere end 1.600 lastbiler i daglig drift i hele Danmark og håndterer mere end ni millioner godsforsendelser om året.

Virksomheden J. Nørgaard Petersen har ansvaret for et geografisk område, der går fra Hvidovre, Rødovre og Glostrup til Køge, Herfølge og Borup. Det er specielt erhvervs- og industrigods, virksomheden håndterer, og godstyperne kan veksle fra en pakke på et kilo til full load transporter.

På klokkeslet
J. Nørgaard Petersen og Danske Fragtmænd har mange års erfaring med godshåndtering og transportlogistik, og man tilbyder kunderne, at gods afhentet inden klokken 16 er ude hos kunden næste dag. Det kræver et velfungerende net af terminaler og driftsikre lastbiler.

Høje Taastrup virksomheden beskæftiger 105 medarbejdere og har dagligt 61 lastbiler og 40 sættevogne på arbejde for Danske Fragtmænd.

Fakta: J. Nørgaard Petersen A/S.
Etableret 1. juni 1948.
Medejer af Danske Fragtmænd Holding.
Domicil: Letlands Alle, Høje Taastrup.
Daglig ledelse: Jesper Nørgaard, tredje generation, udannet inden for shippingbranchen.
Antal medarbejdere: 105.
Antal lastbiler: 61 og 40 sættevogne.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk