Bilfabrikker er eksperter i at tilbyde special-udgaven af deres køretøjer – og selv om Nissans Navara pick-up er udviklet som arbejdshest, kan man jo godt følge tidens trend og tilbyde en højt specificeret udgave i et begrænset antal – for at lokke husarerne til.

Specialmodellen har premiere på transportmessen i Bruxelles i disse dage – og kommer formentlig også til salg bl.a. herhjemme, oplyser pressechef Ann Strøby hos Nissan i Danmark – men i så fald dukker den først op til sommer.

Men kun 1.500 enheder udbydes. Der er tale om en bil, der bygger på topmodellen Navara – plus en masse ekstraudstyr.

Den spanske ørken
Udstyrsmodellen hedder Naverre -1 – og henviser til længdegraden i den nordspanske Navarre ørken, hvor Nissan blandt testede prototyper af Navara inden bilen blev lanceret for et par år siden.

Udstyret omfatter udover sort eller hvid lakering særlige 18 tommer sorte alufælge og tagrælinger, LED lygter og hard-top samt en slæde for lettere lastning og losning af gods.

Multijusterbart førersæde, lædersæder, sædevarme og soltag kommer fra Tekna udstyret. Firehjulstræk er naturligvis standard. Der kan vælges imellem 6-trins manuelt gear eller 7-trina automatgear. Motorerne er på 160- eller 190 hk.

Uafhængig affjedring
Som alle andre Double Cab modeller har den uafhængig affjedring, nødbremsesystem, esc-stabilitetssystem samt Hill Descend- og Hill Start Assist systemer. Dertil navigation, baksensor og 360 grader Around View Monitor.

Nissan tilbyder fem års fabriksgaranti eller 160.000 kilometer på alle fabriksbyggede erhvervsbiler – inklusive Navara.

Nissan Navara er tildelt prisen Pick Up of the Year for 2016.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk