Portene lukkede her til aften på Messecenter Henning efter Transport 2015, som blev en gigantisk succes med en stigning i besøgstallet på 50 procent i forhold til messen i 2013.

22.068 besøgende på messen vidner om optimistiske folk i transportbranchen – men ikke kun de besøgende var tilfredse. Også de 247 udstillere. Messen var åben fra torsdag til søndag.

Optimismen blandt andet indfandt sig hos sættevogns-producenten Broshuis Scandinavia, der i løbet af messen har lavet tilbud til mange nye potentielle kunder.

Der er optimisme nu
”Det er jo klart, at når man skal lave nogle tilbud, så er det fordi, der forhåbentlig er nogle, der gerne vil købe vores produkter. Jeg tror på, at der er optimisme i det,” siger Preben Holm-Jensen, direktør i Broshuis Scandinavia.

Hos en af landets førende reservedelsproducenter, Besko, har der været mange højdepunkter på messen.

Virksomheden har haft ikke færre end ti sælgere med på messen, og de har haft travlt. Det har givet flere nye ordrer og en, som Messecenter Herning beskriver det, generel optursstemning blandt både sælgere og besøgende på den store stand.

Nu holder de ikke igen
”Vi kan mærke, at hvor kunderne før måske holdt lidt igen, så er optimismen tilbage nu. Folk har mod på at købe igen, og de er endda kommet hen og har fortalt, at de har udvidet deres medarbejderstab. Det viser jo, at vi er på rette vej,” siger driftschef Kim B. Jepsen, Besko.

Han glæder sig over, at det er en styrket transportmesse, han tager hjem her søndag aften.

Transport 2015 er også stedet, hvor flere af årets vigtigste udmærkelser i den samlede transportbranche bliver uddelt.

Årets varebil i Herning
Torsdag blev Opel Vivaro og Renault Trafic kåret til Årets Varebil 2015.

Lørdag blev det traditionsrige DM for transportlærlinge afholdt. Her løb Henrik Søndergaard fra Poul Schou med titlen som årets chaufførlærling, mens Søren Kragh Christensen fra JKF Industri A/S blev danmarksmester inden for kategorien lager.

Lørdag aften var det tid til at afsløre vinderen af Transport 2015’s nyeste hæder, Årets Opbygning. 72 opbygninger tog del i konkurrencen om den nye pris, der har været et af messens store tilløbsstykker, hvor flere end 1.000 messegæster har deltaget i afstemningen om at finde vinderen.

Branchefesten lørdag aften dannede rammen om uddelingen, hvor Skaks Kran Import & Eksport med armene højt over hovedet modtog prisen foran HMF Group og Trailerpartner A/S.

Håb om øget fremgang
Ovenpå en vellykket messe med bragende fremgang er det en yderst tilfreds MCH direktør, der gør status.

”Det er overvældende, at messen har leveret en fremgang på imponerende 54 procent. Det viser, at transportbranchen på trods af hårde tider de seneste år er en enormt stærk og hårdfør branche. I MCH er vi utrolig glade og stolte af at kunne være med til at føre virksomheder og kunder sammen, så fremgangen forhåbentlig kan fortsætte i branchen efter Transport 2015, siger administrerende direktør Georg Sørensen, MCH.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk