Alle syv lastbilsmærker var repræsenteret på årets Transport Øst udstilling i Greve i den forgangne weekend – og både de nyeste vare- og lastbiler var til stede.

Flere tusinde gæster indtog den tiende Transport Øst transportmesse i denne weekend – og helt specielt dette år var, at alle de syv lastbilsmærker stillede op. Enten repræsenteret af importøren eller en forhandler.

Udstillingen var atter henlagt til Mercedes-Benz Københavns arealer.

For første gang herhjemme

På nyhedssiden skal vi nævne sidste udspil i Scanias ”Next Generation” Urban generation – distributionsbilerne – og hos Iveco den nye Stralis X-Way.

MAN præsenterede deres TGX Performance Line og den nye TGE udgave med firehjulstræk. Mercedes-Benz viste den helt nye Sprinter og X-klasse generation – og så i øvrigt det meste af deres lastbilprogram fra Actros over Arocs til Fuso Canter.

Blandt udstillerne var også Volvo Truck Center, som udstillede FH Volvo- og Renault T-serie lastbiler – samt Renaults tungeste varebil Master, som i Greve var peppet op med en flot dekoration i metalrød lakering og Renault logoer samt indfarvede kofangere, trinbræt på hver side og sorte aluminiumsfælge.

Sjovere at stille op med

”Vi har tre ens dekorerede biler rundt om i landet – som vi låner vores kunder, så de ved, hvad de køber. Og det er jo sjovere at komme ud til firmaer og på arbejdspladser med et flot dekoreret bil end f.eks. en standard hvid. Det gælder jo også lastbilerne – vores High Edition T-serie vækker jo mere opsigt end en standard model,” fortæller salgschef Claus Rieland.

Det store festlige samlingspunkt var igen Lastas, der som DAF forhandler bl.a. udstillede et meget bredt DAF program – og igen var standen udformet som en gård, hvor der udover lidt godt til ganen også kunne høres på god musik.

63 udstillere

Messen i år var helt udsolgt med 63 udstillere. Der var et bredt udvalg af leverandører til transportbranchen, her i blandt forhandler af lastbiler, trailer, kraner, intern transport, dæk, opbygning, uddannelse, finansiering og rådgivning.

”Generelt fornemmer man, at der er travlt i branchen, og på trods af travlhed er der en god opbakning fra udstillerne til at komme og møde resten af branchen på den her måde. Der er endda kommet nye udstillere til,” siger Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier, som står bag Transport Øst.

Åbningen i lørdags blev foretaget af Greves borgmester Pernille Bechmann.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk