Den tyske bilindretningsvirksomhed Aluca bliver nu repræsenteret i Danmark.

Det er selskabet VanKompagniet A/S, der skal repræsentere Aluca, som får domicil i Præstemarksvænge i Roskilde, hvor der bliver værksted, lager, showroom og kontor.

Bag VanKompagniet står en ejergruppe bestående af tidligere Sortimo-direktør Michael Pettersson samt salgsdirektør Marc Troels-Smith og salgscheferne Per Østerkjerhuus og Steen Olsen. Alle har de en omfattende erfaring fra varebilsbranchen.

Det hele på én gang

Kunderne kan vælge alt det nødvendige udstyr, der dækker deres specifikke opgaver og branche.

Det gælder alt fra indvendig beklædning og isolering, dekoration, tilpassede reolløsninger og LED lys til tag- og lysbøjler samt kameraløsninger.

Alting kan let og enkelt bestilles samlet og monteres på en gang.

Gammel kending

”Vi ved, hvor tidskrævende det kan være for varebil-brugeren selv at skulle stå for at koordinere indretning, design og beklædning af dekoration samt montering af det nødvendige udstyr i samarbejde med en række forskellige leverandører,” siger Michael Pettersson, direktør og partner i VanKompagniet.

Derfor ønsker selskabet at tilbyde den bedste samlede totalløsning, hvor kunden kun skal entrere med én partner,

Optimere processen

“Når først varebilen er købt og modtaget, så skal den jo helst ud at tjene sig selv ind igen så hurtigt som muligt. Derfor ser vi det som vores fornemste opgave at hjælpe med at optimere opbygnings- og indretningsprocessen med det formål at gøre hverdagen lettere og enklere for vores kunder,” siger Michael Pettersson.

Størstedelen af VanKompagniets 10 medarbejdere sidder i Roskilde, men langt det meste kan monteres af montører ude hos kunden, hvilket sparer transporttiden.

Opbygningspartnere

Derudover tilbydes montage hos en lang række lokale opbygningspartnere med eget værksted spredt ud over hele Danmark – de såkaldte Aluca Van-partnere.

Man tilbyder,otte års ”Premium garanti” på stort set hele produktprogrammet.

“Det synes vi understreger, at vi i høj grad ser os selv som kundens partner mere end bare en leverandør. Det giver også kunden en øget tryghed og gennemsigtighed i forhold til forventede omkostninger,” siger Marc Troels-Smith, salgsdirektør og partner i VanKompagniet.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk