Konceptbilen Technospace er en helt ny type MPV-bil, som skal løfte arven fra de tidligere og nuværende MPV-biler så som Citroën Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso og C3 Picasso.

Alle biler, der har fået stor succes – og har placeret Citroën som en af de førende producenter af kompakte og mellemstore MPV. Siden 1999 har Citroën solgt i alt ca. tre millioner MPV-biler.

Succes som gulpladebiler
Alle bilerne har også fået stor succes som gulpladebiler herhjemme – en tradition, der vil fotsætte med den nye generation MPV-modeller, der altså begynder med Technospace.

”I dag kan Citroën løfte sløret for et nyt afsnit i denne udvikling med de første billeder af konceptbilen Citroën Technospace. Den er en forløber for en kommende MPV i mellemstørrelsen, som introduceres på de første markeder i andet halvår af 2013, udtaler informationsdirektør Ellen Nørregaard, Citroën Danmark.

Créative Technologie
Den kommende Technospace MPV markerer en ny epoke for Citroën og rummer mange eksempler på Citroëns Créative Technologie:

 Rekordlav udledning af CO2 med blot 98 g/km, takket være konstruktionen med den nye Platform EMP2 (Efficient Modular Platform 2), som gør det muligt at optimere både konstruktion og vægt.

Spændende former for komfortudstyr, bl.a. en 100 % touch-screen med en 12” tommer skærm.

Overraskende proportioner som kombinerer kompakte udvendige mål (længde: 4,43 m / bredde: 1,83 m / højde: 1,61 m), med stor rummelighed og et stort bagagerum(537 liter VDA).

Stærkt og udtryksfuldt design med dynamiske linjer og teknologiske lygter med 3-D baglygter, der er inspireret af Citroëns seneste konceptbiler.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk