Efter halvanden måned var MAN’s ”Show Time” kavalkade nået til MAN Truck & Bus’ danske hovedkontor i Greve syd for København.

Udover de danske kavalkade-biler var 13 biler fra fabrikken kommet forbi på deres Europa-Tour – efter senest at have været i Belgien.

De tyske biler var et kærkomment supplement, for der var ud over danske kunder også mange kunder fra Norge og Sverige, der i busser var valfartet til København for at tage de nye Euro 6 lastbiler i øjesyn.
Lastbilerne i Europa-karavanen kommer nemlig ikke længere nordpå i denne omgang.

Skandinavisk gruppe sammen
”Vi er jo en del af MAN Center Skandinavien, og vores øverste chef sidder i Norge til daglig. Her i Greve i dag har vi også besøg af country manager for Sverige Fabian Knabling. I 2012 fik vi det bedste resultat nogensinde i Sverige med 6 pct., siger Claus Lindholm, PR- og marketingchef hos MAN Truck & Bus.

De mange lastbiler betød, at der ikke var kø for at komme ud bag rattet i de nye TGL, TGM, TGS g TGX biler med det nye design inde og ude samt de grønne Euro 6 motorer, der opfylder emissionskravene fra EU, som træder i kraft fra årsskiftet 2013-2014.

VW varebiler
Som en del af VW-Group var den lokale VW forhandler inviteret med for at vise sine nyeste vare- og personbiler – ligesom importørens egen busdivision var på plads med køreture og vejledning.

MAN Truck & Bus havde selvfølgelig også hele deres sælgerstab på banen til at modtage kunderne med både hyggesnak og forretnings-snak om de nye lastbiler.

Da det  jo er søndag, var der mange familier med børn, der var kommet forbi Ventrupparken 6 i Greve – så en hoppeborg og en lille racerbane sikrede at de yngste også havde det sjovt.

Gerne en anden dag
Netop fordi det er weekend, kan mange kunder jo være forhindrede, så det kan MAN Truck & Bus råde bod på.

”Næste stop på turneen er hos vores forhandler i Dalby, så vi har mulighed for at demonstrere de nye biler her i Greve til og med på tirsdag. Så alle er velkomne til at komme forbi – og til at ringe for at få en aftale, så kommer vi også gerne ud til kunderne med bilerne, siger Claus Lindholm.

Turneen har kørt over halvanden måned nu – og er gået over al forventning.

Forhandlerne bestemmer
”Vi har valgt at lade de enkelte forhandlere bestemme, hvordan de ville gennemføre kavalkaden – og der er blevet til både åbent hus arrangementer, lukkede arrangementer med inviterede kunder eller begge dele over et par dage. Så har vi så hjulpet med invitationerne, siger Claus Lindholm.

Efter Greve går turen som nævnt til Dalby – og derefter til Kolding, Horsens, Odense og til sidst Herning, der afslutter karavanen den 30. juni.

Man kan læse nærmere om datoerne på VOTY.dk under: lastbiler/MAN/MAN holder vejfest i foråret./

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk