Logistik- og kurérvirksomheden UPS er sponsor for Muskelsvindfondens Grøn Koncert 2013.

Sponsoraftalen indebærer, at alle billetter kommer frem til mere end 100 Føtex- og Bilkabutikker, så alle får mulighed for at købe billetter til koncerterne til tiden.

”Billetterne skal være til stede i butikkerne, så snart salget starter. Derfor er det vigtigt med en samarbejdspartner som sikkert sørger for, at al logistik ordnes enkelt og effektivt. Det har vi med UPS. Vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde,” siger sponsorchef Charlotte Frølich hos Grøn Koncert.

Hjælper med pakningen
UPS har længe samarbejdet med Muskelsvindfonden, hvor frivillige fra virksomheden har hjulpet med bl.a. Grøn Koncert og Cirkus Summarum. I 2011 gav UPS-fonden desuden 100.000 kr. til Muskelsvindfondens arbejde med at uddanne deres frivillige.

Medarbejdere fra UPS hjælper også med pakningen af de mange tusinde billetter, som skal fordeles til de mange butikker.
 
191.000 til koncerten i 2012
”Vi glade for samarbejdet med Grøn Koncert. Det er nogle store koncerter med et virkeligt godt formål, og for at vi i UPS kan fortsætte vores tradition med at støtte Muskelsvindfonden. Grøn Koncert er landsdækkende, og derfor er det nemt for alle at deltage – uanset hvor man bor,” siger Center Manager Peter Panduro fra UPS,
 
Sidste år slog Grøn Koncert rekord med mere end 191.000 deltagere og for første gang var der udsolgt i fire af Grøn Koncertbyerne.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk