Mercedes-Benz varebiler havde en positiv salgsudvikling i 2013. Mens totalmarkedet gik tilbage med mere end 6 pct., voksede Mercedes med mere end 10 pct.

”I 2013 blev der indregistreret 2.846 varebiler fra Mercedes, hvilket er 266 flere end i 2012. Vi øger med andre ord vores salg markant i et vigende marked,” siger salgschef for varebiler hos Mercedes-Benz Danmark, Søren Christensen.

Interesse for ny Sprinter
Han oplyser, at salgsfremgangen skyldes positiv udvikling i alle segmenter.

”Både Vito-modellen og den helt nye Sprinter har solgt bedre end året før, og efter blot et år på markedet har virksomhedens mindste varebil, Citan, opnået en markedsandel på næsten syv pct. Væsentlig mere end Renault Kangoo, som produeres sideløbende med Citan i Frankrig.

Flere nyheder på vej
Søren Christensen forventer, at Mercedes-Benz varebiler vil styrke sin position yderligere i 2014, hvor flere produktlanceringer finder sted. Således forventes den nye Vito at blive præsenteret – ligesom specialudgaver med firehjulstræk.

Mercedes-Benz Danmark AS er den officielle importør af Mercedes-Benz i Danmark og er en del af den globale bilkoncern Daimler AG, som har hovedkontor i Stuttgart, Tyskland.

Afdelinger i Danmark og Sverige
Mercedes-Benz har en fælles dansk-svensk organisation med afdeling i såvel København i Danmark som Malmø i Sverige, hvor flere funktioner deler ansvaret for de to markeder. Der er i alt cirka 250 medarbejdere, som arbejder med blandt andet salg, marketing, teknik og service.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk