Det skal være nemmere for kunderne at gøre forretninger med Still Trucks I Danmark  Siden årsskiftet har Reke Salievski været adm. direktør for Still både i Danmark og Sverige.

Han viderefører det synergiprojekt, som blev startet for For snart tre år siden mellem de to lande. Han skal også bringe Still helt i top.

Reke Salievski skal være nemmere for kunderne at gøre forretningerne med Still, og organisationen skal være mere konkurrencedygtig.

Synergiprojrkt
”Still skal være helt i top, siger Reke Salievski, som siden 1. januar 2014 har været direktør for Still Danmark A/S og Still Sverige AB.

”Still startede et integrations- og synergiprojekt mellem Danmark og Sverige for næsten tre år siden. Det kører vi videre. Vi er allerede kommet langt. I dag bruger vi hinandens værksteder. Vi har fælles support og økonomi. Den seneste er, at vi i begge lande nu også bruger Stills fælles SAP-computersystem, siger.Salievski.

Stærkere internt
”Vi er blevet en stærkere organisation internt. Eksternt bliver det en fordel for vores kunder at gøre forretning med os, især de, der har selskaber i både Danmark og Sverige. Det bliver nemmere at lave kontrakter og service. Det bliver nemmere, når det bliver styret fra samme sted.

Reke Salievski er 40 år og har været adm. direktør i Still Sverige AB siden den 1. maj 2010. Reke er uddannet bygningsingeniør og markedsøkonom.

Salg og marketing
Han har har i sit arbejdsliv beskæftiget sig mest med salg og marketing – først hos Hilti og siden i udlejningsfirmaet Cramo. Selv om vi i Still har mange synergi- og rationaliseringsprojekter kørende på tværs af grænserne, er det vigtigt at have en dansk identitet i Danmark og en svensk identitet i Sverige.

”Der er kultur- og mentalitetsforskelle på de to lande. Det ved jeg, fordi jeg er dansk gift. Derfor kender jeg godt til dansk kultur. Vi har to hovedkontorer. Stills svenske hovedkontor ligger i Malmø; det danske hovedkontor ligger i Kolding.

Still  Still betyder, at Reke pendler mellem Danmark og Sverige. Jeg bor i Malmø; men jeg er i Kolding mindt to dage om ugen. Still har en klar mission om at være i top 3 på alle markeder.
”Det er et minimumskrav, fortæller Reke Salievski.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk