Efter at  markedet for varebiler har vist tydelige tegn på fremgang, vælger Volkswagen Erhvervsbiler nu at udvide personalestablen med 26 nyansættelser i forhandlerleddet-  fra 40 til 66 i landets 35 ErhvervsCentre.

 Volkswagen Erhvervsbiler er eksperter i at vejlede offentlige og private erhvervskunder,når der skal vælges det rette køretøj til virksomheden, og en lang række af de ca. 5.000 biler , som Volkswagen Erhvervsbiler hvert år leverer til danske kunder, er specialsyede til kundens behov.

Alene på Volkswagen Transporter kan Volkswagen Erhvervsbiler tilbyde deres kunder  365 forskellige modeller. Derfor er det vigtigt, at hele personalestaben er uddannet på højt niveau, så de kan analysere kundernes behov og give den rette vejledning efterfølgende.

Kende finansielle forhold
Præcis derfor investerer man massivt i rekruttering og uddannelse af de 26 nye erhvervssælgere. De skal ikke kun have kendskab til produktsortimentet, være teknisk begavede og kunne analysere kundens behov – de nye erhvervssælgere uddannes i lige så høj grad i at have indsigt i de finansielle forhold omkring bilsalget. Og det skal ses fra kundens vinkel, bl.a. hvornår leasing er den oplagte løsning, og hvornår det er mest logisk at indgå en finansieringsaftale.

”Vores produkter er i dag meget specialiserede og næsten hver virksomhed, vi har som kunder hos Volkswagen Erhvervsbiler, har helt specifikke krav til deres biler, til finansieringsaspekterne og til serviceringen af bilerne efter salget. Derfor stilles der også meget høje krav til sælgerne i dag – og så er det ikke mindst vores vision, at vores kunder skal mødes af personale med ekspertviden. Og det er netop den specialviden de nye erhvervssælgere vil få. Alt sammen for at imødekomme erhvervskundernes høje krav. Tit og ofte er det jo sådan, at står hjulene stille, så går virksomheden i stå. Og vi føler et vist ansvar for, at holde hjulene i gang, ” siger Volkswagen Erhvervsbilersd direktør Bent Rosendal.

26.000 varebiler i 2014
Markedet for erhvervsbiler forventes i 2014 at ligge på ca. 26.000 nye biler, hvilket er en fremgang på ca. 10 pct sammenlignet med 2013, hvor der blev solgt 24.000 nye erhvervsbiler, og hvor Volkswagen Erhvervsbiler stod for 18,2 pct. markedsandel.

Udover klassiske erhvervskøretøjer som Transporter og Crafter varetager Volkswagen Erhvervsbiler også det danske salg af vans – dvs. ombygningen af personbiler, hvilket er endnu et af de mange forhold, som erhvervssælgerne skal have på deres repertoire.  

”Det at vi målrettet uddanner vores nye medarbejdere så bredt og på så højt fagligt niveau, er i bund og grund det vi forstår ved god kundeservice. Vi hjælper med det rette valg af bil eller biler til virksomheden, vejleder om finansiering og tilbyder efterfølgende et af markedets bedste og billigste service- og reparationsaftaler”, siger Bent Rosendal.

De første af de kommende erhvervseksperter har påbegyndt deres uddannelse pr.1. februar, og næste hold starter d. 4. marts.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk