Syv nye Iveco Daily. Det har Iveco  København netop leveret til firmaet HR Frugt, der i dag har hjemme på Grønttorvet i Valby.

Herfra leverer den 17 år gamle virksomhed frugt, grøntsager og andre fødevarer til kantiner, restauranter, storkøkkener og hoteller i hovedstadsområdet samt i resten af Sjælland og Lolland-Falster.

”Når vi flytter ind på det nye Grønttorv i Taastrup, vil vi dække hele landet,” siger Rahmi Cevik, der etablerede virksomheden i 1997.

Thermo King køleanlæg
I forbindelsen med leverancen fik de syv chauffører leveret deres nye biler. De har bl.a. affjedrede førersæder og bakkamera.

KH Onestop, der har leveret Thermo King-køleanlæggene i bilerne, præsenterede  teknologien – og medarbejdere fra Ivece fortalte om det tekniske nyheder.

HR Frugt har gode erfaringer med Iveco, som er klar til at stille reservebiler til rådighed, hvis det er nødvendigt.

Fra Valby til Taastrup
Indtil sidst på året er det med udgangspunkt i Valby tæt på Københavns centrum. Men når det nye Grønttorv står færdigt, vil det blive med udgangspunkt i Taastrup.

”Det vil forbedre logistikken betydeligt, siger Rahmi Cevik.

Det nye Grønttorv, der er ved at blive opført på Litauen Allé i Taastrup tæt på transportcentret samme sted, vil gøre det lettere for virksomheden at komme ud til kunderne i Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland og Lolland-Falster.

”Når vi flytter til Taastrup, bliver vi også landsdækkende med leverancer til kunder på Fyn og i Jylland, siger han og peger på, at det kræver flere nye biler,” siger Rahmi Cevik.

Fakta: HR Frugt
HR Frugt – Hovedstads Regionens Frugt Engros ApS – blev grundlagt i 1997 af Rahmi Cevik
Virksomheden, der holder til på Grønttorvet i Valby, leverer i dag frugt, grøntsager og andre fødevarer til kantiner, restauranter og hoteller i Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland og Lolland-Falster. Når Grønttorvet flytter til Taastrup, følger HR Frugt med og udvider med landsdækkende leverancer.

HR Frugt importerer frugt, grønt og andre fødevarer fra mange forskellige lande.
HR Frugt beskæftiger omkring 25 mand – lidt flere i højsæsonen – og råder over 10 biler.
HR Frugt blev kåret som Gazelle 2014 af dagbladet Børsen.

Fakta om HR’s nye Iveco Daily:
De nye Daily’er er Iveco’s nyeste udgave af den lette lastbil.
Der er tale om seks ens 3,5 ton Iveco Daily – opbygget med kølekasse med plads til otte paller plus en 7,0 ton Iveco Daily, der er opbygget med kølekasse med plads til 12 paller.
Bilerne er leveret med Euro 5+ motorer, der yder 170 hk med et maksimalt drejningsmoment på 430 Nm. Bilerne har tvilling-montering på bagakslen, der er luftaffjedret.
De syv nye Iveco Daily er opbygget hos Brdr. Plagborg med isolerede kølekasser med sidedøre, skridsikre bunde, binderækker i sider og front, indbygget lys, Thermo King køleanlæg, topklap og lift.
De seks 3,5 ton biler er opbygget med kasser med plads til otte paller, mens den ene 7-ton bil er opbygget med en kasse med plads til 12 paller.
Bilerne har alle bakkamera monteret øverst på kassens bagende og blitz-lys til advarsel for andre trafikanter.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk