Siden årsskiftet har de københavnske transport-kunder kunnet få deres Iveco-køretøjer serviceret hos REA Erhvervsbilers nye filial på Avedøre Holme – Avedøre Lastvogns Center, Avedøreholmen 76 i Hvidovre.

REA Erhvervsbiler A/S dækker herefter hele Syd- og Midtsjælland samt hovedstadsområdet.

Dermed er Iveco tilbage i det centrale København efter en årrække kun at have haft et værksted for Iveco Daily i Farverland i Glostrup. Her fortsætter aktiviteterne dog.

Fuld aktivitet

Tidligere havde den danske Iveco importør faktisk et autoriseret værksted på netop Avedøre Holme.

Importør og forhandler er enige om, at den nye ideelle lokation vil have stor betydning for kundernes hverdag.

Siden overtagelsen af Avedøre Lastvogns Center ved indgangen til 2024 har der været fuld aktivitet i værkstedet – med syv medarbejdere.

Godt kundegrundlag

REA valgte at starte op med det samme, imens istandsættelsen foregår.

”Vi har allerede et godt kundegrundlag i København, som tidligere har kørt til vores andre filialer. Vi ville rigtig gerne give dem muligheden for at benytte disse faciliteter så hurtigt, vi kunne,” siger REA Erhvervsbilers adm. direktør Gert Hansen.

Han peger på, at faciliteterne er af ældre dato, men de er fuldt funktionsdygtige.

Styr på diagnostisering

”Vi har i samarbejde med Iveco importøren fået helt styr på reservedele og diagnostiserings-udstyr. Vi kan derfor sagtens servicere kunderne på værkstedet og i salgskontoret – samtidig med at moderniseringen skrider frem,” fortæller Gert Hansen.

Iveco har længe haft et ønske om en større tilstedeværelse i Københavnsområdet, men det har været svært at finde gode lokaler på den rette strategiske placering tæt på hovedtrafikårerne.

”Det er glædeligt, at REA nu udvider deres (og vores) netværk til også at omfatte København,” siger Christina van Breugel, der er Network Development Manager hos de danske Iveco importør.

Hele programmet

Den nye filial tilbyder salg, service og reservedele til hele Ivecos modelprogram af lastbiler og varebiler – såvel de dieseldrevne som dem, der kører på gas og el.

Inden sommerferien er renoveringen af faciliteterne helt færdige, og så skal det naturligvis fejres med et åbent hus arrangement for REA Erhvervsbilers mange kunder og samarbejdspartnere.

Årets forhandler 2023

Gert Hansen er allerede i gang med at rekruttere flere mekanikere til Avedøre.

”REA Erhvervsbiler har et fremragende navn i branchen, så de formår kontinuerligt at tiltrække de bedste mekanikere. Det er en af årsagerne til, at de netop er blevet kåret til Årets Forhandler i Danmark for fjerde gang,” siger Christina van Breugel.

Om REA Erhvervsbiler:
Mere end 50 års erfaring med Iveco.
Fem afdelinger på Sjælland (Roskilde, Avedøre Holme, Glostrup, Slagelse og Næstved.)
Autoriseret salg og service af hele Ivecos modelprogram.
Eneste sjællandske forhandler af Iveco-køretøjer over 16 tons.
Årets Iveco-forhandler i 2018, 2020, 2021 og 2023.
REA Erhvervsbiler A/S ejes ligeligt af dir. Gert Hansen og dir. Henrik E. Jørgensen, HEJ Group A/S.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk