Vedholdenhed, flid og kundeservice er de gennemgående ord, når Iveco hylder sit danske forhandlernetværk.

Som traditionen byder, anerkender man de bedste præstationer, når priserne ”Årets Sælger,” ”Årets Forhandler,” og ”Årets Aftermarket Hero” uddeles ved det årlige Iveco Awards.

50 års erfaring

REA Erhvervsbiler har gjort en ekstraordinær indsats i 2023. Som bedst sælgende Iveco-forhandler – med en markedsandel over landsgennemsnittet – får den sjællandske forhandler titlen som ”Årets Forhandler” i Danmark.

I spidsen for REA Erhvervsbiler står adm. direktør Gert Hansen, der har 50 års erfaring med Iveco.

I det daglige håndterer han og sælgerne alt fra storkundesalg til salg af brugte vare- og lastbiler samt nyvognssalg af varbilen Daily, og ifølge Jeppe Heidemann findes der ikke en mere inkarneret og entusiastisk ambassadør for Iveco.

Uvurderlig erfaring

Sales Manager for Iveco Daily i Danmark, Jeppe Heidemann fortæller, at Gert Hansen med sin uvurderlige erfaring er en vaskeægte ekspert.

Han tvivler på, at man finder en mere dedikeret og engageret Iveco-ambassadør end ham.

”Det er en stor fornøjelse at møde engagerede og løsningsorienterede REA-sælgere, uanset om det er på firma-adresserne i Roskilde og Slagelse, på en større national transportmesse eller på det lokale Roskilde Dyrskue,” siger Jeppe Heidemann.

Udfordrer grænserne

50 års erfaring kan man ikke sige, at det unge talent Søren Olesen fra den jyske Iveco forhandler Ole Winther Auto har – men det er ham, der modtager prisen som årets sælger for 2023.

”Søren er en unik sælger, der udfordrer grænserne for både kunder og importører. Det betyder, at han ikke nødvendigvis accepterer et nej som endeligt svar, men han gør det på en meget positiv måde,” siger salgschef for Iveco Daily i Danmark, Jeppe Heidemann.

Grundig opfølgning

Det høje salg sætter en tyk streg under Søren Olesens daglige flid, men også hans loyalitet over for både Iveco og kunderne er medvirkende til, at den 29-årige sælger løber med titlen.

”Man kan altid mærke, at han virkelig ønsker det allerbedste for virksomheden og kunderne – og samtidig gør alt for Iveco-brandet. Han sikrer altid en grundig opfølgning hos kunderne,” siger Jeppe Heidemann.

Eftermarkeds-helt

Poul Houlbergs kollegaer hos den jyske Iveco-forhandler Bache A/S kan give ham et velfortjent klap på skulderen, når de møder ham næste gang.

Han kan nemlig kalde sig årets ”Aftermarket Hero.” Og en ”Hero” – eller helt – er, hvad han er, mener reservedels-chef hos Iveco Danmark, Jacob Nikolajsen.

Støtter værkstederne

Poul Houlbergs hårde arbejde bag kulisserne, når han støtter værkstederne – og sikrer reservedelsbeholdningen – betyder, at kundernes køretøjer kan komme ud at køre igen så hurtigt som muligt.

”Pouls hjælpsomme, servicemindede og positive sind gør ham ikke blot til en god kollega, men også en værdifuld kollega. Efter snart 25 år hos Bache er han i den grad den, der ved, hvad han taler om,” fortæller Jacob Nikolajsen.

Nye produkter

Den årlige prisuddeling har til formål at fejre dygtige kolleger, det gode håndværk samt fremhæve de dygtige medarbejdere, der elsker det, de laver.

”Iveco koncernen har for første gang præsenteret en fuld opdatering af alle fabrikkens køretøjer – lige fra varevogne til tunge køretøjer – og når vi så tilføjer vores dygtige kolleger i både salgs- og serviceafdelingerne, ser vi forhåbentlig frem imod et fantastisk 2024,” siger Jeppe Heidemann.

Listen over vindere i Danmark:
Årets sælger: Søren Olesen – Ole Winther Auto
Årets forhandler: REA Erhvervsbiler
Årets ”Aftermarket Hero:” Poul Houlberg, Bache A/S

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk