Toyota har verden over stor succes med sine hybrid-udgaver – og nu føjes der en ny hybrid-model til rækken af biler, nemlig RAV4, som havde premiere på IAA biludstillingen i Frankfurt i efteråret.
Toyota introducerede den første generation af RAV4 for over 20 år siden.
Lige efter Nytår kommer bilen med benzin- og dieselteknik – og her bliver der så premiere på BMW’s 2-liters dieselmotor, som fra begyndelsen dog kun er prissat til forhjulstrukne modeller. Benzinforbrug er i gennemsnit op til 21,3 km/l ved blandet kørsel.
Bilen fås med 2.0-liters benzinmotor med 152 hk og  2.0-liters dieselmotor med 143 hk – samt som hybridbil med 197 hk.

Hybrid-udgaven kommer lidt senere end benzin- og dieseludgaverne – og med hybridteknik får man en bil med lavere brændstofforbrug – og ejerafgift.

Billigste forhjulstrukne model koster lige under 218.000 kroner plus moms. Billigste diesel lige under 280.000 kroner plus moms – med T2 udstyr, hvor man får 17 tommer alufælge samt LED lys for og bag. Hybrid-priser kendes ikke.
Den nye RAV4 har fået et nyt og mere markant frontdesign med LED-kørelys. Samtidig er der nye paneler nederst på siden af bilen til at give den store offroader et lettere visuelt udtryk. Der er også blevet plads til nydesignede baglygter – og nævnes skal en nydesignet bagkofanger.

Firehjulstrækket kan også kombineres med den nye hybridudgave, og den må endda trække op til 1.650 kg.

Nyt i den nye bil er et kamera, der giver 360 graders panoramaoverblik af bilen og dens omgivelser. Sensorer og kameraer rundt om bilen taler sammen og gør det muligt at se objekter og personer omkring bilen, der før måske ville have gemt sig i en blind vinkel.

Sikkerhedsmæssigt er den nye RAV4 også opgraderet med Toyotas nye sikkerhedspakke Toyota Safety Sense, der byder på automatisk nødbremse – også for fodgængere – vognbaneassistent, automatisk op- og nedblænding af fjernlyset, vejskilteassistent og  adaptiv fartpilot, der hjælper føreren med at holde en sikker afstand til den forankørende bil.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk