VBG Rear End Solution gør det nemt at skabe en elegant lukket bagende helt integreret med øvrige dele i VBG’s koblingssystem. Nyheden lanceres i Danmark som det første land.

VBG Rear End Solution er et modulopbygget system, som gør det enkelt at opbygge en lukket bagende

Systemet er samlet af et antal plader, der kan kombineres på forskellige måder for at passe til de enkelte lastbilfabrikater.

God tilpasning
Dækpladerne giver en glat bagende med plads til at montere baglygter, reflekser samt tilslutninger for el, luft og hydraulik. Ved at kombinere forskellige varianter af de midterste dækplader opnår man stor fleksibilitet og tilpasning til alle lastbilfabrikater.

For maksimal holdbarhed er systemets dele forbundet med bolte.

Det nemt at erstatte de enkelte komponenter, og det bliver enklere at ændre bagendeopbygningen, hvis man får ændrede behov. Her har markedet hidtil været henvist til specialløsninger med svejsede konstruktioner.

Godkendt løsning
”Ved at lagerføre Rear End Solution har man altid en komplet, godkendt bagendeløsning klar til nem montering i tilfælde af skader. På den måde undgår man at lastbilen skal ud af drift i længere tid. Takket være modulopbygningen kan man nøjes med at udskifte den beskadigede del,” siger Per Mikkelsen,  administrerende direktør for VBG i Danmark.

En lukket bagende beskytter lastbilen samt gør det nemmere at holde køretøjet rent. Opbygningsarbejdet er også nemmere.

Komplet bagende
Elementerne danner sammen med gavlsæt og bagkofangere fra VBG en komplet bagende, hvor hver del er optimeret.

”Løsningen har fra fabrikken gennemgået en komplet overfladebehandling i ti trin helt fra bunden. Dermed opnås den optimale løsning. Både kosmetisk, funktionelt og kvalitetsmæssigt,” siger Per Mikkelsen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk