FCA, Fiat Chrysler Automobile, har succes med de europæisk byggede Fiat Professional varebiler – som sælges gennem RAM divisionen.

Først kom Ducato – og nu er Doblò også landet med sit lokale navn RAM ProMaster City. Og fra begyndelsen har den fået succes, og den er den mest solgte lille Van gennem hele 2016.

Bilerne er ikke helt de samme som de Doblò modeller, som kendes herhjemme. I USA yder ProMaster City hele 178 hk – og bilen er forsynet med en 9-trins automat-gearkasse.

Green Car of the Year
I disse dage indleder FCA introduktionen i Californien, hvor 50 forhandlere henter deres ProMaster City på Angel Stadium of Anaheim – selvfølgelig i forbindelse med en kæmpe fest.

Men de amerikanske forhandlere har fået så mange henvendelser fra kunder, at de ønsker flere biler. RAM ProMaster City har allerede opnået avisen Green Car Journal’s “Commercial Green Car of the Year” for 2016 – som har boosted salget gevaldigt.

Fem års drivline-garanti
Der er da også fem års garanti på bilens drivline (bl.a. motor/gearkasse) – eller 100.000 km.

Ud over modellen Tradesman Cargo fås den som 5-personers minivan. Bilen er ganske vist udviklet som Doblò til Europa, men i USA er den skræddersyet til amerikanske kunders behov og ønsker – især når det gælder teknikken.
 

 

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk