Nu melder Renault sig for alvor i fremtidens bydistribution. En ny elektrisk Kangoo Z.E. får en rækkevidde på op mod 270 km rækkevidde mod i dag 170 km rækkevidde. Det er mere end 50 pct. forlængelse.

Renault Pro+, som Renaults erhvervsbiler hedder, viser bilen første gang i forbindelse med 2017 European Motor Show i Bruxelles, der åbner 13. januar.

Den opdaterede Kangoo Z.E. får ny elmotor og batteripakke – og følger dermed fabrikkens mål med at få flere elbiler ud i bytrafik. En politik, som flere storbyer – bl.a. København – også arbejder på.

Mindst 200 km rækkevidde
Rækkevidden i det, der kaldes ”NEDC Real World Driving Conditions” – altså forbrug ved helt normal kørselsmønster – loves til 200 km. Det er en rækkevidde, som ingen andre små el-varebiler kan klare i dag, understreger Renault.

Elbilsudgaven af Kangoo har stort set samme nyttelast som benzin- og dieseludgaven – og totalomkostningerne ved elbilen er også mindre. Problemet har været rækkevidden – og det er så ved at være løst med den nye Kangoo.

Kangoo er den anden Renault, der får længere rækkevidde efter lanceringen af el-personbilen Zoe på biludstillingen i Paris i efteråret. Den har fået en ny Z.E.40 batteri og har 400 km rækkevidde.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk