Man er ikke i tvivl om slægtskabet med Renault, når man ser den helt nye Captur, der kommer til salg i hele Europa i denne måned.

På afstand ligner den fuldstændigt den nye Scénic og Mégane, men hvor de begge er rene elbiler, er Captur fortsat en benzin- og hybrid-udgave.

Man sidder højt i bilen, som er en typisk B-SUV model – og man sidder højt med et godt udsyn og let ind- og udstigning.

Populær som Van

Derfor har Captur fra modellens lancering for 10 år siden været populær lige fra familier til virksomheder – for sidstnævnte ikke mindst som gulpladebil.

Halvdelen af alle B-segment biler er SUV modeller. Selve B segmentet udgør 30 pct. af alle solgte personbiler. Captur er produceret i to millioner eksemplarer på fabrikken i Vallodolid i Spanien.

Den nye Captur kommer fortsat i en 2-tone version i to farver. Interiøret er nydesignet med nye digitale skærme. OpenR Link-multimediesystemet med indbygget Google fås i topmodellerne. Android Automotive 12 er en verdensnyhed i B-segmentet.

Fem motorer

Der er kommet flere nye førerassistentsystemer – f.eks. Active Driver Assist til selvkørende kørsel på niveau 2 (hvor fem er helt selvkørende).

Renault Captur kommer fra fabrikken med fem motorer, herunder 145 hk E-Tech fuld hybrid. Dertil kommer mulighed for antispin-systemet ”Extended Grip.”

Den nye Renault Captur bygges fortsat på fabrikken i spanske Valladolid.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk