”Årets MAN Pris 2016” blev forleden tildelt den sydsjællandske MAN-forhandler H. E. Jørgensen. Det skete på årets MAN kick off møde i Svendborg forleden.

Importøren af MAN lastbiler i Danmark, MAN Truck & Bus Danmark A/S, giver hvert år priser på mødet – og i år var det H. E. Jørgensen med afdelinger i Ringsted og Dalby ved Haslev, der vandt prisen.

Med vægten lagt på kundetilfredshed og udvikling i markedspotentialet, som de to vigtigste af hele ti måleparametre, blev det MANs store forhandler på Sydsjælland, H.E. Jørgensen A/S, der løb med æren om at vinde ”Årets MAN Pris 2016″.

60 år som lastbilsekspert
”H.E. Jørgensen A/S er altid med som en af MAN’s mest professionelle og dygtige forhandlere,” lyder begrundelsen for prisen hos importøren.

HE Jørgensen A/S er Sydsjællands eneste MAN forhandler, og man dækker et område fra Gedser i syd til Sjællands Odde i nord. Virksomheden har eksisteret siden 1958 og har derved snart 60 års erfaring inden for salg og reparationer af lastbiler. Virksomheden tæller i dag 50 medarbejdere.

Årets MAN sælger 2016
To andre priser blev også uddelt ved kick off mødet.

Ved en samlet vurdering af salgsindsatsen i 2016, blev salgskonsulent Erik Christiansen, MAN Esbjerg, for andet år i træk kåret som årets sælger.

”Det vidner om stort engagement og stor indsigt i lokalmarkedet, når man to år i træk kan vinde titlen som årets sælger,” udtaler man hos importøren.

Titlen går ikke nødvendigvis til den sælger, der sælger flest lastbiler. Det er baseret på et mix af salgsindsatsen til både nye og gamle kunder, inklusiv evnen til at få bl.a. finansieringspakker og serviceaftaler, som en del af den samlede transportpakke til kunden.

Årets MAN løve 2016
Som et symbol på kraft og styrke indgår Büssing løven som en del af MAN koncernens identitet. At vinde den prestigefyldte titel som Årets MAN løve handler om at have gjort en ekstraordinær indsats og om at leve op til MAN’s kerneværdier, som handler om respekt, holdånd, beslutsomhed, kundefokus og integritet.

”Titlen som ”Årets løve 2016” blev tildelt til Salgschef Søren Nybroe, MAN Aarhus, der på bedste vis demonstrerede de værdier, som titlen lægger op til,” giver importøren som begrundelse for prisen.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk