To nye bilmærker er rykket ind hos ERA BILER i Hillerød. Fremover vil det samlede modelprogram for Alfa Romeo og Jeep udover Fiat og Fiat Professional være repræsenteret.

I 2017 ekspanderede ERA BILER i Hillerød med nyt bilhus og salg af personbiler fra Fiat og varebiler fra Fiat Professional. Men allerede nu tages de næste skridt til yderligere udvidelse af forretningen, og det sker med tilføjelsen af to nye bilmærker her fra årsskiftet.

Hermed forhandles og serviceres Alfa Romeo og Jeep således hos ERA BILER, der dermed repræsenterer den samlede portefølje af bilmærker fra FCA, Fiat Chrysler Automobiles.

Det italienske hjørne

Salgssted bliver bilhuset på “Det Italienske hjørne” – Sigrunsvej 1 i Hillerød.

Porteføljen omfatter nu det totale modelprogram inden for personbiler og firmabiler fra Fiat, Alfa Romeo og Jeep – samt varebiler fra Fiat Professional. Men både Fiat, Alfa Romeo og Jeep personbiler kan indregistreres på gule nummerplader og papegøje-nummerplader – til private og virksomheder.

Jacob Johannesen, forhandler hos ERA BILER, er stolt over at kunne præsentere de to nye bilmærker for kunderne i Nordsjælland.

Begyndte i 1984

“Der er sket meget i årenes løb, siden vi etablerede forretningen tilbage i 1984, og vi har trin for trin udvidet med nye bilhuse og nu i alt seks bilmærker. Vi fik for alvor smag for italienske biler, da vi begyndte at forhandle Fiat fra Frederikssund i 2012, og derfor er vi meget glade for at tilføje Alfa Romeo, som virkelig har fået et comeback de sidste par år”, siger Jacob Johannessen.

“Danskernes store interesse for SUV’er er også noget, vi mærker, og derfor er vi spændte på at tilføje Jeep, som jo er det mest originale inden for off road-kørsel og firehjulstræk. Vi oplever, at det er et mærke med stort potentiale, da det appellerer til de bilkøbere, som gerne vil og tør skille sig lidt ud på bilfronten”, tilføjer han.

Tre nye forhandlere i 2018

Ifølge Jacob Johannessen sker udvidelsen af forretningen for at kunne imødekomme flere kundesegmenters behov, uanset om det er privatkunder eller firmabilister.

Hos FCA Denmark er man ligeledes glad for at kunne udvide samarbejdet med ERA BILER.

“I løbet af de seneste 12 måneder har vi tre gange kunnet præsentere nye forhandlere for Jeep og Alfa Romeo, og vi er lige stolte, hver gang det sker. Nordsjælland er et vigtigt område for os, så det er med stor tilfredshed, at vi udvider vores i forvejen gode samarbejde med ERA BILER. Nu har vi et endnu stærkere tilbud inden for salg og service til private og professionelle kunder, og 2019 bliver et spændende år for begge parter,” siger Simon Rivier, adm. direktør i FCA Denmark.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk