En elektronisk live-afstemning på DTLs generalforsamling i Kolding i dag udpegede vinderen af Årets Transportvirksomhed 2014 – og det blev Fredsø Vognmandsforretning, der vandt afstemningen.

Det var en glad vognmand Benny Nielsen fra Fredsø Vognmandsforretning, der modtog statuette og lykønskninger på scenen i teatersalen på Comwell i Kolding.

Fredsø Vognmandsforretning er nået til tops i konkurrencen for at være en god arbejdsplads med fokus på sikkerhed og forebyggelse. Fredsø Vognmandsforretning er den første vognmand i Danmark, der fik monteret alkolåse i alle sine lastbiler.

Chauffør-håndbog
Virksomheden lægger stor vægt på, at chaufførerne har en positiv og hensynsfuld adfærd i trafikken. Det fremgår bl.a. af en 20-siders chaufførhåndbog.

Fredsø Vognmandsforretning engagerer sig i lokale trafiksikkerhedsarrangementer, bl.a. uddeling af refleksveste til alle skolebørn på Mors. Virksomheden benytter flådestyring til deres 40 lastbiler – og alle biler har vedligeholdelseskontrakter.

Finalisterne i Årets Transportvirksomhed 2014 var ud over Fredsø Vognmandsforretning, Anders Pedersen fra Thisted og Ø.S.G. fra Fredericia.

Årets Transportvirksomhed er i år foregået i samarbejde med Codan, Scania, Bridgestone, VBG og SOS, Dansk Autohjælp. Transportmagasinet er mediepartner. I 2014 er det 11. gang, konkurrencen afvikles i DTL-regi.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk