Transport-, speditions- og pakkefirmaet Packman A/S i Rødovre har netop anskaffet sig en ny DAF lastbil med tilhørende Ackermann kærre og fire veksellad.

Møbeltransport er nemlig noget af det mest krævende – for der er ofte spinkle og ofte kostbare emner imellem godset.

Packman A/S i Rødovre er et internationalt transport-, speditions- og pakkefirma, der har specialiseret i håndtering af møbler, kunst og antikviteter. Det kræver special-grej til at håndtere godset.

Leveret af Lastbilmægleren

Derfor har Packman’s ejer Peter Federspiel netop købt en ganske avanceret lastbil med tilhørende kærre.

Det er Lastbilmægleren ved Carsten Lykke i Hedensted, der har leveret vogntoget til Packman.

Der er tale om en DAF XF-460 FAN 6×2/4 med tilhørende 2-akslet Ackermann kærre. Begge enheder er opbygget til kørsel med 7,82 meter veksellad, og Lastbilmægleren har ud over forvogn og kærre også leveret fire isolerede Ackermann veksellad til det nye vogntog.

Den bedste løsning

”Jeg har – igen – været meget glad for samarbejdet med Lastbilmægleren v. Carsten Lykke, siger Peter Federspiel.

Han blev anbefalet at handle med Lastbilmægleren af en kollega i møbeltransportbranchen for mange år siden, og det har han aldrig fortrudt.

”Det nye vogntog er det tredje, jeg køber af Carsten Lykke. Han er uafhængig i sin rådgivning omkring valg af lastbil, kærre og opbygning, og jeg har stor tillid til, at han gør alt for at levere den bedste løsning til vores virksomhed. Den tillid har han hver gang levet op til,” siger Peter Federspiel.

Alle typer pakning og transport

De isolerede veksellad bruges primært til at afhente og levere møbler, antikviteter, kunst og flyttegods lokalt samt til og fra europæiske lande.

De oversøiske forsendelser, som er en vigtig del af Packmans aktivitet, emballeres og pakkes enten i lukkede trækasser, i samlecontainere eller som fulloads i 20 fods skibscontainere til destinationer i bl.a. Nordamerika og Fjernøsten.

Den nye DAF er udrustet med det rummelige Super Space Cab førerhus, for ofte er der to mand på bilen på de lange, internationale transporter.

Fuld sikkerhed

Der er også bestilt ACC afstandsradar, AEBS nødbremsesystem, LDW sporassistent, LED forlygter samt Aircooler på taget.

Drivlinen er specificeret med fokus på optimal brændstoføkonomi med 6-cylindret MX13-motor, 12-trins AS-Tronic gearkasse med fuldautomatiske gearskift samt bagaksel med 2,39:1 i udveksling.

Vekselladsrammerne er forsynet med flytbare LAXO-containerlåse, der kan placeres optimalt til både veksellad og 20 fods-containere i forhold til D’hollandia læssebagsmækken med 2.500 kg kapacitet.

Også PM Lastvogns Service

Både vekselladsrammer, støtteben, læssebagsmæk, bagkofanger og den forskydelige trækstang på kærren er galvaniseret for maksimal korrosionsbeskyttelse.

Lastbilmægleren har samarbejdet med PM Lastvogns Service i Hedensted omkring klargøring og levering af vogntoget til Packman.

Fakta om Packman A/S:

Virksomheden blev etableret i 1989 af Peter Federspiel, der har arbejdet med flytninger, møbeltransport, pakning af møbler og kunst siden 1970’erne.

I dag består Packmans aktiviteter af ovennævnte inkl. spedition og transport af godset samt udvikling og produktion af special-emballage for sikker håndtering og transport af det ofte dyre gods.

Kunderne består både af private og turister, der har købt designmøbler og kunst i Skandinavien til levering på hjemadressen i udlandet samt professionelle opkøbere af møbelklassikere, antikviteter og brugskunst for eksport til det øvrige Europa, Nordamerika og Asien samt Australien og New Zealand.

Dertil kommer regulære flytninger af bohave for private og virksomheder, der flytter til og fra Danmark.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk