Volvo Car Denmark har haft en overvældende interesse for den nye medium SUV model XC40, og man forventer at 10 pct. af salget bliver på gule plader.

De første omtaler af XC40 – Volvos nye mellemklasse SUV – var knapt nok udgivet, før kunderne flokkedes hos forhandlerne for at bestille den nye bil.

Et par hundrede slutsedler var allerede skrevet – endda før den første præsentation på dansk grund forleden i Mogens Dahls koncertsal på Islands Brygge i København.

10 pct. som Van

Og selv om XC40 bliver billigere end først beregnet takket været de nye bilafgifter, forventer den danske importør fortsat, at cirka 10 procent af bilerne vil blive solgt på gule nummerplader.

”Vi har allerede den første bil på vej hjem for at blive bygget om hos vores faste ombygger TJ Karosseri i Ishøj, som arbejder med en kvalitet, som vi kan stå inde for,” siger produktchef Teit Walther, Volvo Car Denmark til VOTY.dk.

Priserne har man allerede udregnet. Billigste XC40 Momentum D4 automatic skal koste 352.590 kr. inklusive moms. Som T5 benziner med samme udstyr er prisen 383.202 kr. inklusive moms.

R Design

Vælger man R Design er de tilsvarende priser 394.296 kr. og 424.887 kr. inklusive moms.

Alle biler har firehjulstræk og har i øvrigt et højt udstyrsniveau samt et righoldigt sikkerniveau.

”De første ”First Mover” modeller er alle firehjulstrukne. Senere kommer de også med forhjulstræk”, siger Teit Walther.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk