For nylig kunne Roskilde Budcenter fejre leveringen af en FH500 TC 6×2 bogietrækker med Globetrotter XL-førerhus, New York-indretning og I-Shift-gearkasse.

Bilen, der er solgt og leveret af Rasmus Vedel fra Volvo Truck Center i Ringsted, har en masse udstyr, hvor vi bl.a. kan nævne:

1. I-Save med med 500 Turbo Compound motor
2. LED-lyspakke
3. Cyklistkamera, for større sikkerhed både hos chauffør og trafikanter
4. Fabriksmonteret On-spot (snekæder) til vinterkørsel

Guldservice-kontrakt

Bilen er købt med Volvo Guldservicekontrakt for maksimal driftstid for vognmanden. En Volvo Guldservicekontrakt indeholder bl.a. realtidsovervågning til at forudsige og forhindre uplanlagte stop – samt forebyggende vedligeholdelse svarende til lastbilens faktiske brug.

Dertil Volvo Uptime, hvor bilen indkaldes til alle servicebesøg i god tid og eventuelle reservedele er bestilt hjem på forhånd, så lastbilen står stille så kort tid som muligt.

Endelig har Roskilde Budcenter valgt Volvo Connect, Volvos intelligente flådestyring for maksimal planlægning og drift af forretningen.

Følgende pakker er med i aftalen:

Chaufførtider – hjælper chaufføren med at overholde køre/hviletidsreglerne. Chaufføren kan oprettes til Volvo Connect app og se køre/hviletidsinfo.

Brændstof og miljø – viser lastbilernes brændstofeffektivitet. Chaufføren kan oprettes til Volvo Connect app og se sin egen brændstofscore.

Positionering – her kan chauffør- og lastbildata vises direkte på kortene, så vognmand og kunder straks kan få oplysninger om en bestemt levering.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk