Det kan godt være, at Renault Twizy er den mindste elbil i Renault flåden. Ikke desto mindre er det den, der får mest opmærksomhed. Og faktisk også den, der sælger bedst blandt Renaults fire forskellige elbils modeller.

Bilens kvaliteter er tilsyneladende gået op for en lang række virksomheder. For faktisk er 60 procent af de, der køber en Twizy, firmakunder. Og da de ofte har brug for mere bagageplads end passagerplads, har Renault nu udviklet Renault Twizy Cargo.

Varerummet kan låses af
Modsat føreren, der kan være udsat for regn og blæst, så er lasten sikret i et vandtæt rum bagved føreren – altså der, hvor bagsædet sidder i en almindelig Twizy. Som varevogn er der bagved plads til 180 liter (75 kg) via bagdøren, som åbner op i 90 grader. Bagdøren til varerummet kan låses.

Priserne på Renault Twizy Cargo er endnu ikke endelig fastlagt, oplyser Renault, men de ligger ikke væsentligt fra personvognsudgaven, der jo starter ved 58.400 kroner inklusive moms. Forklaringen på prisen er, at der ikke er afgift på el-køretøjer. Man sparer derved kun momsen som Van.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk