Hvorfor vælge en lille servicevogn til et cykelhold, når man kan få en servicevogn med format.

50 ryttere fra Team Rynkeby Sønderjylland har i hvert fald fået en servicebil med masser af plads til oppakning og grej til turen midt i juli, når kursen går imod Paris for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Scania Rental stiller nemlig en splinterny lastbil til rådighed til transport af bagage, proviant og cykelgrej for de 50 cykelryttere og deres 12 hjælpere, der udgør Team Rynkeby Sønderjylland.

Her er sponsorerne
Den usædvanlige servicevogn er en Scania P 320 6×2*4 distributionsbil med Euro 6-motor, isoleret Schmitz-kasse samt Z-lift.

Dekorationen af lastbilen, der normalt indgår i Scania Rentals udlejningsflåde af distributions-, langturs- og entreprenørlastbiler, er sponsoreret af Signmeup A/S i Padborg, mens vognmands-organisationen ITD er sponsor for diverse omkostninger til motorvejsafgifter, brændstof, forsikring mv. på den ca. 2.500 km lange tur til Paris og retur.

Her er ruten
Team Rynkeby Sønderjylland kører til Paris i syv etaper via Kaltenkirchen og Oldenburg i Tyskland, Hengelo i Holland, Gent i Belgien samt Charleville-Méziéres og Compiegne i Frankrig. 

Holdet har trænet til turen siden september 2012 og skal sammen med 13 andre danske hold samt seks svenske og et finsk hold være i Paris den 19. juli, hvor der er mål på Champ de Mars ved Eiffeltårnet.

Fakta Team Rynkeby Sønderjylland:
Team Rynkeby Sønderjylland var med på turen til Paris for første gang i 2009. I 2013 består holdet af 50 ryttere og 12 hjælpere. Rytterne er 35 mænd og 15 kvinder i alderen 19-63 år.

Team Rynkeby blev stiftet i 2002 af medarbejdere fra den danske juicevirksomhed Rynkeby Foods A/S, der også er holdets hovedsponsor.

I 2013 består Team Rynkeby af 1.000 cykelryttere og 210 hjælpere fordelt på 14 danske, seks svenske og ét finsk hold.

De danske hold indsamler penge til Børnecancerfonden i Danmark, de svenske hold indsamler penge til Barncancerfonden i Sverige, og det finske hold indsamler penge til Sylva i Finland.

Deltagerne på Team Rynkeby er motionscyklister af begge køn, i alle aldre og med vidt forskellige jobs, uddannelser og baggrunde.

Deltagernes forskellighed og deres geografiske fordeling i både Danmark, Sverige og Finland gør det lettere for Team Rynkeby at sprede budskabet om indsamlingen og de tre organisationers arbejde.
I 2012 indsamlede Team Rynkeby i alt 16 mio. kr. til kampen mod børnekræft.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk