AB Catering København A/S med adresse på Park Allé i Brøndby har netop fået leveret en ny Volvo FM330 6×2 distributions-lastbil med styrbar bogie.

Virksomheden er én af Danmarks største og førende foodservice-grossister.

Deres styrke ligger i det lokale, hvor man med fem afdelinger fordelt over Danmark ikke blot kender deres kunder – de kender de regionale områders udfordringer, vaner og styrker.

Skal rundt på Sjælland

Den nye Volvo skal køre catering på hele Sjælland – og bilen er veludstyret for at give chaufføren en god arbejdsplads.

Køretøjet leveres med dagførerhus, bakkamera fra fabrik, solskærm, klimaanlæg og touch-schreen.

Teknisk skal vi nævne I-Shift gearkasse og komfort+ pakke (DRIVE-FM+). Bilen er desuden opbygget med kølekasse fra Chereau og kølemaskine fra Carrier.

Ekstra god servicekontrakt

Herudover er der tegnet Volvo Guld servicekontrakt, der inkluderer alle reparationer, slitage og forebyggende vedligeholdelse samt realtidsovervågning af lastbilens vigtigste komponenter.

Kim Jørgensen, Volvo Truck Center Taastrup, har stået for salg og levering.

Grundsortiment: 70.000 varer

Med Danmarks største grundsortiment indenfor fødevarer på ca. 70.000 varer og et højt serviceniveau ønsker AB Catering at bidrage til, at kundens køkken eller spisested kan vækste og få succes.

AB Catering konsulenten er kundens faste rådgiver, som med udgangspunkt i kundens forretning kan rådgive omkring vareindkøb samt om nyheder i sortimentet.

Kommer i hele Danmark

AB Catering distribuerer dagligt – i alle egne af Danmark – fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener.

Det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier.

Virksomheden leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener.

Indrettet i flere zoner

Gennem dialog med kunderne aftales bl.a. stedet for levering af varer og man kan være behjælpelige med at placere produkterne på køl, frost eller tørlager.

Varerne leveres franko med egne cateringchauffører i specialindrettede distributionsbiler, som er indrettede med flere zoner, som sikrer, at kølekæden for den enkelte vare overholdes.

Lav fejlprocent

AB Catering er eksperter i at pakke de rigtige varer og mønstrer generelt en lav fejlprocent på deres leverancer.

”Skulle uheldet alligevel være ude og en vare mangle, så kan vi med vores lokale placering i dit nærområde, hurtigt rykke ud og få styr på situationen. Det er blot en af de mange fordele ved at have en lokal grossist,” skriver AB Catering på deres hjemmeside.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk