Den franske Renault Trucks division har annonceret, at man fremover også vil tilbyde Renault Groups Trafic varebil – som det det i årevis har været tilfældet med Master udgaven. Trafic Red Edition hedder bilen, når den købes hos Renault Trucks.

Populært sagt er Trucks afdelingen det ”røde” Renault, mens personbilsafdelingen hos Renault Group er det ”gule” Renault. Det er Renault Group, der bygget Trafic på den store Sandouville fabrik.

”Vi kigger selvfølgelig på dette Trafic program og arbejder på en businesscase, så vi må se hvor det ender,” siger Claus Rieland, kommerciel chef Renault Trucks Volvo Danmark A/S.

Udvalgte lande

Renault Trucks Trafic Red Edition er dog fra begyndelsen kun tilgængelig i Frankrig, Belgien, Schweiz, Irland og Storbritannien.

Trafic Red Edition versionen, som der er tale om, er veludstyret – og målgruppen er bl.a. virksomheder indenfor entreprenør- og cateringbranchen samt for butiksejere, som Renault Trucks fortæller.

Med boomet i e-handel, leverancer og brugen af entreprenører til boligforbedringsarbejde forventes tendensen på LCV-markedet at stige i år.

Luksus-aptering

Renault Trucks Trafic Red Edition har et krom-kølergitter og karrosserifarvede kofangere samt en matchende malet sidedørsskinne og lysbjælke.

Både udvendigt og indvendigt præges designet af røde farver – bl.a. sikkerhedsseler, syninger og hjulkapsel-centre. Der kan vælges imellem otte farver, nemlig gletsjerhvid, karminrød, magmarød, højlandsgrå, kometgrå, urban grå, midnatssort og cumulusblå.

Desuden er den karakteristiske Renault Trucks-plade fra lastbiler og Master Red Edition monteret på karrosseriet i Trafic Red Edition.

2,5 tons trailervægt

Trafic Red Edition har som standard en 12V-stik bagtil – samt mulighed for tophængsler bagklap, indvendig stigeholder og trækkroge. Bilen kan trække op til 2,5 tons.

Lastkapaciteten er på op til 8,9 kubikmeter og 1.300 kg. Trafik Red Edition fås i udgaverne L1H1, L1H2, L2H1, L2H2 – samt dobbeltkabine L1H1 og L2H1, et chassis og som kombiversion L1H1 og L2H1.

Vi kan nævne et passagersæde med et sammenklappelig midterryglæn, der bagpå har et arbejdsbord. Dertil otte tommer touchscreen med usb stik. Mobilen kan spejles i skærmen.

Fra 110- til 170 hk

Der tilbydes dieselmotorer fra 110- til 170 hk – med mulighed for dobbeltkoblings-gearkasse.

Standard er LED forlygter, esc stabilitetskontrol, linjevogter, sidevindassistent og advarsel om blinde vinkler – sammen med antispinsystem.

Der er ikke oplyst, om man kan vælge adaptiv fartpilot.

Længe åbent på værkstedet

Til forskel fra Trafic solgt hos Renault Group stiller Renault Trucks sin tunge ekspertise og tætheden af sit distributions- og reparationsnetværk (1400 salgssteder i Europa) til rådighed for sine varebils-kunder.

Det gælder også længere åbningstider på værksteder – og særlige områder til erhvervskøretøjer (Fast & Pro).  Renault Trucks Trafic Red Edition leveres med to års reservedels- og arbejdsgaranti og 24/7 vejhjælp.

Endelig tilbyder Renault Trucks organisationen i de omtalte lande et tidsbegrænset pakketilbud (indtil udgangen af 2022), herunder Start & Drive-vedligeholdelseskontrakten, forsikring og finansiering.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk